Nem gondoltam, hogy ennyire jó
Tulajdonképpen lakókocsi vásárlás miatt vált szükségessé egy erősebb autó. A rendelkezésre álló források 8-10 éves BMW illetve Mercedes megvételét tették lehetővé. Az E kategoriás mercik ebben a körben nagyon lelakottak voltak és a BMW-hez képest "fapadosnak" tüntek. Végül több hónapos keresgélés után egy miskolci - igen rendes - embernél megtaláltam a megfelelő járgányt. Az első időben az ülést nagyon nehezen szoktam meg, mert a Scorpió komfortja a BMW-hez képest luxus, de hát ez az autó elsősorban a sportosságáról, dinamizmusáról híres, nem a besüppedős, andalgós autozásról. Az idő múlásával egyre jobban megszerettem az autót, sorozatosan újabb és újabb pozitív meglepetésekkel szolgált, ez egy nagyon kitalált, átgondolt autó. Minden nap örömmel ülök bele, azonban néhány dolog kicsit zavar: hátul kicsi a lábtér, teljesen hátratolt vezető ülésnél szinte semmi; a csomagtartó nagynak mondható, de a méretei miatt nagyobb dolgok nehezen pakolhatók bele, ráadásul a hátsó ülés nálam nem hajtható le; városban bizony jó étvágya van a drágnak, de ez elsősorban országúti jármű, ott pedig mind a menet dinamikát, mind a komfortot (pl. halk suhanás), mind a fogyasztást illetően szuper. Sajnos mi jóval többet használjuk a városban, mint azon kívül, a lakókocsi vontatás pedig városi fogyasztást eredményez, igaz nincs olyan helyzet, amikor gondolkodni kellene, mi a teendő, mindenhova felmegy. Összességében, nagyon meg vagyok elégedve, jó választás volt, remélem még sok ezer km-t fogunk együtt eltölteni.
- termosztát, főtengely jeladó, klíma ventillátor előtét ellenállás, 2 db vízcső, fékbetétek
5er Kft
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1998 |