Váltója legyen AUTOMATA!!!
Azért szeretem, egy kítünő országúti limuzin.
- Használtan vettem egy Bp.-i kereskedőtől aki semmiről sem adott számlát!!!!!!!!!?????....Mire a hitelkérelem elintéződött úgy lettünk a szemükben pancser PALI balfácánok. Az átvétel napjára eltünt a szervízkönyv is és a csomagrögzítő háló is . A rendszámra várva olyan érzésünk támadt , hogy jobb halgatni mert a mindenhová elérő maffia keze a hazafelé úton útol ér és elvágja a .....at. Szóval megvettük! A németországból származó volt céges autó azonnal a szervizbe került ahol azonnal kiderült :187000 km-t futott motoron még a gyári vezérmüszíjj feszült(szerencsére) . A lelkiismeretes szerelők olcsón , gyorsan és jó munkát végeztek .Vezérmüszíj, görgők, vízpumpa , feszítők, olaj, olajszürő, üzemanyagszürő,pollenszürő, stb. 110.000 alkatrész+ 10.000- munkadíj!!! Minden rendben , aztán egy hosszabb 3800km-es kiránduláson egyszer csak elkezdett rángatni a "valami"!!Vagy kuplung, vagy a befecskendező szerkezet, amit azóta sem sikerült megfejteni.
????
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Accord 2.0, automata | Következő autója? | Audi A6 2.0-3.0, AUTOMATA |
Verdikt | (6.8/10) |