Autók » Volvo » S40, V50 (2003-2006)

S40, V50 2,0 D Momentum

Érzelemmentes funkcionalitás

Mindenki oda van érte aki látja, szép, kényelmes, biztonságot áraszt. Normál használatra a motor jó erőben van, a futómű lenyűgözöen pontos és semlegesen visekedik még agresszív használat mellett is.

A képességeihez képest azonban túl drága, több meghibásodása volt mint a C3-as Citroenemnek előtte (ami élenjár "édes kis hibákban"), a szervíz drága. A túlbiztosított megoldások az ember agyára mennek néha, mint például a hátsó biztonsági öv figyelmeztetés, ami kikapcsolja a hifi-t és fülsüketítő csipogásba kezd az országút közepén, amikor a haverok kikapcsolják egy pillanatra, hogy levegyék a kabátjukat. Kész csoda, ha nem köt ki az ember az árokban.
Érzésre teljesen steril, hiányzik belőle minden érzelem, apró kis öröm. Egy szürke igavonó.

- Intercooler cső eltört
- Szivargyújtókból elment az áram
- DTSC kapcsoló
- Hátső ablak fűtőszál

Volovó Külső Váci út.

Fenntartási költség (3) Évjárat 2005
Előző autója? C3 Következő autója? BMW 320D
Verdikt (3.9/10)

Volvo S40, V50 2003 (2004 - 2006)