A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Volvo » S40, V50 (2003-2006)

S40, V50 1.8 Kinetic 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Hálátlan féreg

Szöveges ítélet

Első blikkre kellemes megjelenés, szép és modern beltér, még mai szemmel is. Alapvetően azért váltottam erre az autóra, mert megszületett a drága kisfiam és kellett egy kocsi amin vannak ajtók. :D

Talán ezzel elmondtam mindent ami jó...

Szűkös nagyon hátul a hely, az ajtó nyílások kicsik, nem vagyok egy nagydarab ember, de ez sofőrként max 160 cm-ig kényelmes, ami pedig a hátul ülő utasokat illeti, kész katasztrófa, fejtér nulla, lábtér minimális. Feleségem utált utazni vele.

Borzasztó hangos autó, a motor kb. visít pályán, hiába van motorburkolat alul-felül, engedd el, hogy beszélgetni tudj a veled utazókkal.

Amikor megvettem, rögtön volt egy tetőkárpit csere, amit annyira nem veszek zokon, mert ez bármelyik kocsival előfordul, de ez csak a kezdet volt.

Ami cserés volt: termosztát, önindító, komplett kipufogó (ugyanis el volt rohadva), klímakompresszor csöve is lerohadt a helyéről, természetesen ugye miután kicserélték klímát is kellett tölteni, ez sajnos a velejárója volt. Az első 2 hétben ad-hoc módon leállt, ez azért volt, mert elengedett az akksi sarunál a kis biztosíték (a fekete műanyag takaró alatt), ilyenkor elment mindent elektronika és leállt mindent IS. Anyway, ezt egy forrasztás megoldotta, de szörnyű szenvedés volt mire rájöttünk mi a gond.

Talán korából is adódott, meg ugye a katasztrofális motorból inkább, hogy zabálta az olajat, én 8 ezrenként cserélek olajat, de ez az autó ez idő alatt megevett kb. 4 litert, tehát amennyi olaj megy a motorba egy olajcserénél, majdnem annyit megevett egy periódus alatt.

Vezetési élményben sem fogott meg igazán, a futóműve (mivel Ford Focus) nagyon jó volt, ezen kívül nem igazán fogott meg.

Talán az előző gazdája egy agyhalott volt és ezért volt ennyire lelakva, talán kifogtam a lehető legnyúzottabb példányt, mindenesetre borzasztóan megutáltam.

Egyébiránt az alkatrészek nem Volvo áron vannak, mivel kb. Ford alkatrészekből áll a kocsi, csak a bódé Volvo jóformán. Pont ezért gondoltam, hogy jó autó lesz, de amit a Focussal tapasztaltam, ahhoz közel sincsen a Volvo..

Örülök, hogy megszabadultam tőle, előtte egy 2-es Focusom volt, visszatértem hozzá, azzal soha sem volt bajom az életben és a régi-új Focusommal is ez a tervem :)

Hibalista

- Termosztát, önindító, motor, tetőkárpit, kipufogó, klíma.

Ide hordtam szervizbe

Magán.

Értékelése: 10

Képek az autómról

Fenntartási költség (4) Évjárat 2004
Kényelem (6) Használati időtartam 1 év
Teljesítmény (7) Km vásárláskor 198000
Megbízhatóság (2) Vezetett km 10000
Szerviztapasztalat (2) Átlagfogyasztás 8 l
Előző autója? Focus II Következő autója? Focus II
Ennyire szerette (1) Megérte a pénzét? nem
Verdikt (3.1/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Volvo S40, V50 2003 (2004 - 2006)

További ítéletek (48 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)