Tigi
Nos, ez a kocsi a 3. VW-m, remélem sosem kényszerít az élet arra, hogy más márkát válasszak. Én nagyon szeretem.
Még nagyon új, tehát a megbízhatóságról sokat nem tudok írni. remélem olyan jó lesz mint az előző két kocsim.
A VW nagyon eltalálta ezt a kis SUV-ot, nem véletlenül vezeti Európában a kategóriában mindenütt az eladási statisztikákat. Nagyon jó az új CR TDI, halk, nem fogyaszt sokat és nagyon megy. A felszereltségben szinte minden benne van, Navi, bőr és minden ami kell. Az automata váltó (bár nem DSG csak Tiptronic) az valami nagyon jó, sosem volt ezelőtt automatám, de remélem most már sosem lesz kéziváltós. A négykerékhajtás egy álom, kíváncsi vagyok milyen lesz télen. Nagyon szeretem az autómat, még írok, ha mennek bele a kilométerek!!
------------------------------
Nos, túl vagyok a 12000 km-en, az autó kifogástalan. Nagyon jó a négykerék-hajtás, főleg ilyenkor télen, élvezetes. A fogyasztását kicsit sokallom, különösen városban.
-----------------------------------
2011.02.25.
54000 km-nél járok, nagyon szeretem az autómat. Apró hibák előfordultak, de minden gariban javították: részecskeszűrő nyomáskülönbség érzékelő, valami kis motor sz üzemanyag ellátó rendszerben, meg ma valami műanyag cső a beszívócsőnél. Mindegyik hiba szinte észrevehetetlen volt, csak az elsőnél világított a motorellenőrző lámpácska (de néha elaludt, hol jó volt az érzékelő, hol nem)
Az autó tényleg télen van elemében, amikor lehet érezni a 4MOTION-t. De azért a fizikát ez az autó is ismeri ...:-)
- Zörög a jobb oldali napellenző (megőrjít!!!!)- megjavult magától
Porsche Pest