A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Volkswagen » Tiguan (2008)

Tiguan 2.0TDI 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Ma szerencsénk volt, nem állt le magától...

Szöveges ítélet

Tavasszal, céges autónak vettük, nagy reményeket fűztünk hozzá. Ehelyett több autónk is a legváratlanabb pillanatokban, élethelyzetekben leáll(pl. autópályán, alacsonyrendű úton, külföldön autópályán ciklonszerű viharban, külföldön körforgalomban, külföldön kereszteződés kellős közepén). Ennek balesetveszélyességét nem kell külön magyarázni. Ilyet egyetlen szocialista gyártású kocsim sem produkált. Sőt, másmilyen sem. Soha.

Rendkívül kínosnak tartom, hogy egy amúgy kiváló menettulajdonságokkal rendelkező, kényelmes és jó autót, amelyektől hemzsegnek az osztrák sípályákhoz vezető utak, miért kell egy ilyen hajmeresztő hibával tönkretenni?

Az is érdekes, hogy a múlt héten a Wall Street Journal-nak, New York Times-nak, USA Today-nek nak kellett megírnia, hogy ugyanezzel a problémával 151 389 USA-beli VW Tiguant hívtak vissza. A hiba oka, hogy ha téli üzemanyagot tankolnak meleg klímán vagy időszakban, akkor gázbuborék képződik az üzemanyag pumpában. Ugyanezt a hibát produkálja, ha üzemmeleg leállítás után még üzemmelegen újraindítjuk. [Csak jelzem, hogy a túlkomputerizált kocsi dugóban araszolgatva, állóra fékezve - a környezetbarátság okán - automatikusan leállítja magát! Még szerencse, hogy ezt egy gombbal (menet közben)ki lehet kapcsolni.] Ott már hívják vissza a Tigánokat, mert balesetveszélyes. Nálunk? SEMMI! Nálunk nyári dízel üzemanyag nincs is! A kocsim 2 hétig volt eddig a szervízben. Érdeklődéssel várom a fejleményeket.

Hibalista

- A DSG automata váltójú kocsi minden előzmény nélkül, a legváratlanabb helyzetben leáll. Újraindítás után, DRIVE-ban nem veszi fel a fordulatot, nem indul el és ismét lefullad. Hosszú NEUTRAL-ban való járatás, és a computer által gyorsan leszabályozott túráztatás után, idegtépő hosszú percek és kísérletezés után kegyeskedik ismét elindulni.

Ide hordtam szervizbe

Porsche Pest

Értékelése: 1

Képek az autómról

Fenntartási költség (1) Évjárat 2014
Kényelem (10) Használati időtartam 1 év
Teljesítmény (10) Km vásárláskor 0
Megbízhatóság (1) Vezetett km 16000
Szerviztapasztalat (1) Átlagfogyasztás 7 l
Előző autója? Jetta Következő autója? Duster
Ennyire szerette (5) Megérte a pénzét? nem
Verdikt (3.8/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Volkswagen Tiguan 2008 (2008)

További ítéletek (7 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)