The perfect car!!!
Amikor megvettem az én szerelmemet kicseréltettem rajta:olaj,aut.válto olaj,összes szürő,vezérmüszijj,görgők,vizpumpát.(Láng autoalkatrész bp.53.000Ft mobil1 olajjal na jo volt 40%kedvezményem:)
Azota azt sem mondta hogy krrrr-grrrrr:)
csak benzint kér a kicsikém,de viszont azt egy kicsit sokat.Városba 9-9,5 de pályán 6-7literrel elsuhanok.Ez betuthato az automata váltonak is,de akkora ivben leszarom a fogyasztást,amikor egy kényelmes plüss fotelben ülök és a világbol is ki lehet menni vele!!Nagyon csendes auto kivülről és belülről is egyaránt.nagyon jo a szigetelése az autonak.Amikor elindul olyan hangja van mint egy macskának.De nem nyávog, hanem finoman dorombol.A 102paci kicsit elveszik a nagy önsuly miatt de kárpotol a kényelem és a nyugalom amit érzek amikor beülök a kicsikémbe.Érezni hogy van benne anyag.(Ja szerintem szerelmes vagyok az automba)
És amit nem lehet kihagyni az a müszerfal világitása este!!!!!Te atya ur isten aki azt mondja hogy nem tetszik neki az hazudik vagy irigykedik.
Mintha repülőt vezetnék.
Szoval mindenkinek tudom ajánlani a golfot,mert kényelmes,megbizhato,csendes,biztonságos(olyan fék van rajta hogy megőrülsz olyan jo) kis odafigyeléssel pedig nagyon sokáig a hü társad lehet.
- ablakmoso folyadék kifogyott!
Ricsi haverom akinek a Tatai uton van egy kis maszek szerelőmühelye.Nem nagypofáju,beképzelt márkaszervizes lehuzos patkány mint a többsége. Nagyon kell vigyázzni velük.Ha egy picit is nem figyelsz oda máris nyomják a süket olto dumájukat hogy az nem jo meg ez nem jo,és máris 100ezernél tart a számlád!!
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | – | Következő autója? | golf 6 |