A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Volkswagen » Golf (2003-2007)

Golf 1,4 Trendline 

Az ítélet értékelése
4,0(2 db)

Éhenkórász kanyarvirtuóz

Szöveges ítélet

Az autót újonnan vettem 0km-rel. Most 140000km van benne.
Átlagos felhasználónak mondanám magam,főként városi használatban van az autó.
Legrosszabb tulajdonsága a fogyasztása,ami egy full városi,dugókban tarkított használatban a 10l-11l(!)is nyaldossa.Elösször azt hittem van valami baja,de kivizsgáltattam,nincs,a gyári adatok is hasonlóak!Legjobb tulajdonsága a futóműve szerintem.Imádom az úttartását,gyorsan,és pontosan reagál a kormányra,nem libeg,arra megy amerre kell,160-nál is ugyanúgy áll az úton,mint 50-nél!Kanyarokat is állat jól fekszi..Legutóbb tettem rá Goodyear HydraGrip esőgumikat,most esőben is mozdulatlan kormánnyal siklik át kisebb tavakon..:-)(Gumihoz negatívum:túl hangos)
Ami még negatívum a motor:túl gyenge.1-2 főnek még mondjuk elmegy,de utasokkal+csomagokkal már meggondolandó minden előzés!

Magam részéről a felhasználás milyenségét alapul véve,sokallom a kisebb/nagyobb meghibásodásokat.Valahogy én nem ezt értem "német precizitás" alatt.A fogyasztáshoz mért motorteljesítmény pedig osztályon aluli.
Ha ezeket lelkileg túlteszem magam,és mellé teszem az igen jól összerakott futóművet,akkor viszont azt kell mondjam,hogy jól szolgált eddigi évek alatt.Vennék újból új GOLF-ot,de csak azért mert az általam vélt 2 legnagyobb hibát sikerült megoldaniuk,ahogy olvastam..

Max 3 fős családnak megfelelő a mindenkori utaztatása,ennél nagyobb létszámra már szerintem kicsi,vagy nagyon szűkös csomagokkal együtt.

Hibalista

- -hűtő:kilyukadt 8 évesen.Szervíz elmondása szerint,még örülhetek is,mert ezeknél átlag 4 évente standart' a hűtőcsere..:-o csereár utángyártott alkatrésszel 40E. - -csomagtér emelő teleszkópok :2,5-3évente csere(elfogy belőle az olaj,és nem emeli fel rendesen a csomagtér ajtót) - -akku:ez mondjuk inkább elhasználódás kategória mint hiba' - -motortér elektronikában "kontakt hiba":ez megőrjítette a teljes elektromos vezérlést mondhatni.30E-ért javították. - -Bal hátsó féknyereg(?!) kikopott,fellazult,így bukkanóban zörren.Elég zavaró,de mivel csak az anyagköltség 50E lenne,így hagytam úgy,annyira nem zavar azért,és ez műszaki hibát nem okoz,csak csörgős .. - -gyári rádió hiba.Ezt még garanciális időben cserélték. - -7 évesen jobb hátsó lengéscsillapító rugó széttört(!).Csak úgy,egy átlagos napon,NEM rallyzás közben! - -vezető ajtóban központi ablakvezérlés,az egyik kontakhibás(?!)lehet,mert csak fel húzza az egyik ablakot,le nem. - -első / belső világítás,rendszeresen kapcsolóhibás

Ide hordtam szervizbe

Értékelése:

Képek az autómról

Fenntartási költség (3) Évjárat 2004
Kényelem (6) Használati időtartam 9 év
Teljesítmény (3) Km vásárláskor 0
Megbízhatóság (7) Vezetett km 140000
Szerviztapasztalat (5) Átlagfogyasztás 9 l
Előző autója? polski 1500 Következő autója? s-max
Ennyire szerette (7) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (5.7/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Volkswagen Golf 2003 (2005 - 2008)

További ítéletek (232 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)