Mint a villám :D
2019.júniusában vettem 2006.07.-ik havi kiadás, eddig bele ment 8000 km probléma nem volt vele, kötelező szerviz volt. olaj. vezérlés csere.
1.4 es 59 kW 80 lóerő nem egy erőmű de nem is versenyezni vettem igazából. Előzéseknél is helyt áll, kanyarokban nagyon stabil. Műanyag alkatrészei kicsit lehetnének jobb minőségűek nem rég valami elkezdett nyöszörögni benne ha olyan az út valószínű hogy a lengéscsillapító gumi lesz a hiba. összességében elégedett vagyok az autóval bátran ajánlom mindenkinek, nekem bevált a sima benzines motor pedig sokan le akartak beszélni róla. Egy hiba azonban volt nála el is vittem szerelőhöz de nem talált nála semmit a műszerfalon semmi nem villant fel, hiba kód olvasásnál irt pár hibát központi zár időszakos hiba, légzsák időszakos hiba amik igazából helyre álltak maguktól, nem gyári rádió van benne azt viszont folyamatosan írja a hiba kód olvasásnál de nem befolyásol semmit. én úgy gondolom az alkatrész nem drága hozzá ahogy a szerelőtől kérdeztem nyilván nem suzuki árban van de nemis annyira vészes.
- Nem romlott el eddig semmi rajta
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2006 |
Kényelem | (5) | Használati időtartam | év |