Megbízható, Hűséges
A cég ahol dolgozom, Toyotákat használ. Az öregebbek 5-600000 km között futottak, meghibásodás nélkül. Ezért nem volt nehéz a választás hogy milyen autót vegyek. Tetszett a Carina E, a megbízhatóságáról az elmúlt egy évben magam is meggyőződtem. Csak benzin kellett hozzá, na meg egy kis olaj. Sajnos az olajat is szereti, a szervízelő szerelő szerint kb.300-350000km-t futott az autó,sajna nincs tudomásom az előéletéről, viszont nagyon jó vétel volt. Hidegben, melegben azonnal indul, a klíma első osztályú, a motor erős,(116 Le) könnyedén visz 5 nagydarab (100kg) feletti személyt. Alacsony fordulaton elég lomha,3000 alatt, felette viszont nagyon megy. Rázós úton, magas fordulaton sem zörög a belseje. Nagyon könnyen vezethető, oda teszem ahova akarom. A hossza ellenére könnyű a parkolás. Szóval nagyon jó, ízig vérig japán. A csomagtartó hatalmas, a könyve szerint 540l, lakásfelújításnál vettem igazán hasznát.(Csempe, ragasztó, festék,stb. szinte egyszerre belefért). Szóval, nekem nagyon bejött.
- Csak olajcsere, szűrőcsere volt amikor vettem, azóta semmi.
Saját szerelő
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1994 |