Brutty
Angol autó, ebay-es vétel, 500 font - cirka 170.000 forint - el lehet gondolkodni rajta mit lehet ezért a pénzért kapni itthon.
1.8 szegénykeverékes - lean burn - 16 szelepes motor, nem versenygép de kellemes fogyasztás, Birmingham - Sopron 1700 kilométer 6.6 l átlagfogyasztás 130-140 kmh, nulla olaj, nulla víz fogyasztás. Volt corollám (94) carinám (95) egyikkel sem volt soha semmi gond, remélem ez sem annyira high tech, hogy megfizessem az árát.
Nagyon kényelmes, 190 cm-el vezetni tényleg remek, megelőzően 97-es galant kényelmetlenebb volt (meg mondjuk jobban felszerelt is digit klima, 4 automata ablak, meg ment mint a golyó :-)mármint a galant) 5 ajtós liftback nagy csomagtér, kényelmes de feszes futómű.
Érdekesség a 2dines sony cd-kazetta-rádió egység, régi darab sem rds, sem mp3 de nagyon szépen szól, nappal leolvashatatlan, mondjuk mutatja az időt, kell hozzá egy jó fm transmitter és hajrá.
4 elektromos ablak - csak a vezető oldali autómata - elektromos tükrök, elektromos napfénytető, 4 légzsák, manuális klima. a legnagyobb varázslat és a legrosszabb is egyben az econo kijelző, a technológiához nem értek, de az autó érezhetően akkor kezd húzni amikor nem világít:-)
Hátul dobfék van rajta, de szépen lassul.
Nagyon csendes az autó, alig hallani, hogy jár.
Sok bosch és valeo alkatrész miatt fosok, de gyanítom ez akkor is egy TOYOTA.
- eddig semmi, illetve van egy furcsaság az első ablakmosó nem húzásra működik, hanem a hátsó ablaktőrlő működtetésénél spriccel, nemtom mi lehet, de elég zavaró.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1998 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 2000 |