Eszköz!
Igyekszem őszinte és tárgyilagos lenni. Sokadik Suzukim már ez gondoltam segítek annak aki ilyen típust keres.
Ami jó: lehajtott hátsó ülésekkel jól pakolható a csomagtér, érős motor bár nekem ez nem volt szempont, olcsó, jó első lámpák, elől kényelmesen elférek 186 cm -el, könnyű ki-be szállás, csendes, hasmagassága egész jó horgászni járok vele :-)
Rossz: csúnya de tényleg az..., alul nyomatékszegény motor városi forgalomra tökéletes de az 1.0 swiftem nm sokkal ment gyengébben (nem vagyok versenyző típus). 3000-től meglepően sportos, belső világítást nem lehet lekapcsolni nyitott ajtónál, a könyökömmel mindig lenyomom a gombot ezért kiszálláskor vissza kell húzni hogy nyíljon az ajtó. Picit lassan melegszik be és a "nagy" tér miatt amúgy is tovább tart befűteni az autót(-10 van most, eddig nem volt tűnt fel ez a dolog) .
Amire kell arra tökéletes, érzelmeket nem vált ki belőlem nem is azért vettem. De indul hidegben melegben elvisz ahová kell. 7l körül fogyaszt városban 60-al és pályán 120 körül.min: 6,1l, a max: 7.6l volt. A futómű közlekedésre alkalmas amíg normális az ember addig teszi a dolgát.
- Semmi....
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2004 |