A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Suzuki » Wagon R+ (2000-2007)

Wagon R+ 1,3 GC 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Ív Béla, a zöld béka

Szöveges ítélet

Megy szépen, eszik rendesen (télen persze többet, de inkább ilyenkor nem is számolgatom, hogy ne idegeskedjek) Elsősorban városi használatra vettük, beparkolok mindenhová.
Olaszország, Horvátország, Szlovákia.
Sárvédő GUMI!!!!
Mi, 2 felnőtt, 2 gyerek egyelőre elférünk.
A hosszú távú utazáshoz érdemes igénybe venni a hátsó ülés alatti holt teret is a pakoláshoz. Megéri!
2008.
Kinőttük. Azért még megy, ebben az évben volt néhány meglepő 6.5 alatti fogyasztásom, de már alapjában véve másra vágyom. Azt azért jó olvasni, hogy jó pontokat kap mindenkitől. Megalázó volt, ahogy a Splash-hez hasonlítgatták szegénykét - szerintem a splash térélménye nem győzi meg a wagonR fanokat.
HOHOHOHÓ! Lopják megint!
Nem tudom, mit vennénk helyette!
2009.
Féltem is, meg vigyázok is rá.
2015.
Mit tegyünk, még mindig velem a kicsike, hozzám nőtt, árban pedig olyan alulértékelt, hogy legszívesebben nekiadnám a fiamnak, amikor két év múlva megtanul vezetni...
2017. - egy autó vége -
Tavasszal ette az olajat, igen, de először a váltó romlott el, ahol piszkálták - nos az a szerviz már nem létezik, kár lenne szót pazarolni rá, szerintem nem jól piszkálták - tönkrement, megálltunk a Népligetnél, váltócsere lett belőle. Aztán folyt az olaj a motorból is, rá a generátorra, így nem töltött - augusztusra sajnos már másodjára állt meg az Astoriánál, így elhasználtam mindkét hazavontatási lehetőségemet az Autóklubnál. Veszprémből hazafelé jövet lett az utolsó megállás - éjszaka jöttem haza - kihunytak a fények és a motor is megállt. Hétvégén visszamentünk érte, kapott egy új aksit és hazapöfögött. Elkezdtem eladni - alkatrésznek vitték el, ki is vonták a forgalomból, de a karosszériát azóta is nézem.
Azt mondták szervizes ismerőseim, hogy ebben a régi Wagonr motorban 300000km van, nos, azóta több hasonló történettel találkoztam.
Ég veled Ív Béla, ez az utolsó bejegyzés Neked állít emléket.

Hibalista

- 2005. Nos ezen az autón még nem romlott el semmi, de.... - Az egyik első fényszórót már levadásztam róla (volt egy nagy csattanás, aztán az összes kallantyú letört a búráról, de viszonylag egyszerűen (és házilag) ki tudtam cserélni. : ))) - Volt gondom nekem is a levegőirány kapcsolóval (hova fújjon), eredetileg nem volt a kapcsolóba bepattintva a bovden, viszonylag egyszerűen lehetett bepattintani. - Visszahívták gázbovden cserére. - 2006: - Jól teljesít, voltunk vele itt, ott, mindenhová türelmesen és zokszó nélkül elvitt. Sajnos nem vittem idejében fékbetét cserére, a tárcsa bánta. - Költözködtünk vele, hordtam könyveket meg egy egész tűzzománc kemencét állványostul, mindenestül. KIBÍRTA! - Azóta még egy költözés, doboz szálítás és semmi e semmi baja. Igazi igásló. - Az első év után megszerettem, az elmúlt években pörgetve használom, azt hiszem kicsit gyorsan, ami meglátszik a fogyasztáson is. Kicseréltük a kormánykapcsolót, most a világítás kapcsolón a sor. - 2008 - Hát most több minden baja volt. Mondjuk így - többminden. - Először is a sebességváltó alatti csapágy. Aztán a fékek, meg most megint zörög valami fémes elől. Hjaj. Ebben az évben sajna többet költöttem rá, mint szerettem volna. - 2009 - Hála a hitelválságnak, úgy döntöttünK (mármint én és az euróárfolyam) hogy nem lesz újítás, a család második járgányát cseréljük le, ez a Wagonka marad. Úgyhogy elkezdtem jobban vigyázni rá. Meghálálja. Kitakarítottam, az itt ott ütéseket kijavítottam rajta. Most megint szép. És a kürt feletti gumi (pedig nem dudálok sokat) kiszakadt - állítólag Opel hiba. - Hála a futóműnek és a magyar utaknak az előző tél elfogyasztotta mind a négy téli guminkat, úgyhogy két új felnivel és egy futómű-beállítással kezdtük a nyári szezont. - 2015. 230000km a hibalista nem bővült, a kilométerszám azonban igen. Egy kicsit eszi az olajat, de a szerelő ismerősöm szerint ez így van rendjén. - A dudagumit időközben Óbudán kijavíttattam. A hátsó ülés kapcsolóját sajátkezűleg ki tudtam javítani. Az autó tulajdonképpen biztonságosan működik, mindenféle bizonytalanság nélkül teszi a dolgát. Elvisz bármit és bárhová. Ami egy wagonerbe nem fér bele, azt szamélyautóval más se viszi el. Kötődöm hozzá, ugyanakkor persze jó lenne egy új, egy jobb, de ki tudja, hátha akkor meg vissza fogom sírni? Hol van már a vágyódás egy Yaris verso után? - Hát igen, az ára a béka feneke alatt, így megválni is nehéz lesz tőle, ráadásul átváltottam a napközbeni bkv-ra így nemigen jut eszembe, hogy egy másik autó álljon a ház előtt, állni ez is tud. Amikor elindul, kékes füstöt ereget - nem valami szép látvány. De utána megy, hiba nélkül. - 2017 - Az utolsó év történéseiről már írtam. - Én szerettem.

Ide hordtam szervizbe

Suzuki M7 (volt Laslo) ÉRD )

Értékelése: 8

Másik szerelő értékelése

Aztán voltunk a Suzuki Óbudánál is. Meg a Csepelnél. Meg a Speedynél.

Értékelése: 9

Képek az autómról

Fenntartási költség (7) Évjárat 2003
Kényelem (6) Használati időtartam 14 év
Teljesítmény (7) Km vásárláskor 0
Megbízhatóság (10) Vezetett km 280000
Szerviztapasztalat (8) Átlagfogyasztás 7 l
Előző autója? Swift Következő autója? s-cross
Ennyire szerette (9) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (8.1/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Suzuki Wagon R+ 2000 (2000 - 2007)

További ítéletek (322 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)