Gyenge de elny?hetetlen!
Az autó kb másfél éve lett megvéve,egyb?l a szokásos cserék!(vez.szíj,fékek)Utána komplett hátsó futóm? felújítás!Mert gyárilag hibásak.(nincsen zsírzása)és150000km körül megadja magát!de ha megcsinálják és raknak bele zsírzógombokat azután örök!!Az autóban 1.9-es szívódízel motor van.a benne lev? 70lóer?t?l nem kell sokat várni!De elpúsztíthatatlan,ha megkap mindent!Az autóban több mint 300000km van a kormány kopásából ítélve.de egy deci olajat nem eszik és -20fokban is pöccre indul!Városban még elmegy,az alacsony fordulatszámon jelenkez? nyomaték miatt!De városon kívül iszonyat gyenge és 110fölött hangoskodik!Csak lendületb?l lehet vele tempósan autózni?Azt viszont segíti a kezes kormányzás,és a nagyon jó ufekvés!Ha megel?z valaki kanyarba legtübbször útolérem!Az tényleg nagyon jó!A rugózása is kellemes,nem is kemény,nem is puha!Fék az nem a legjobb f?leg er?sebb igénybevételnél gyengül el(de a végén nagyon)de ilyen normális forgalmi helyzetben nem fordul el?,csak én tesztelgettem!De igaz nem is kopik 50000km után több mint a fele megvan a betétnek!Fogyasztása nagyon jó a plafon 6 liter(Horvátország oda vissza normál tmpóval 4,7liter)Az autó amúgy elöl nagyon kényelmes!hátul mögöttem már nem férnek el(én:190cm)Belül nem csörög zörög,a m?szerfal egy kissé régimódi,de legalább jó m?anyagból van!Ha valaki egy pofás,kényelmes,nyugodt,megbízható,és olcsó fenntartású autóra vágyik ajánlom neki ezt az autót!
- Kopó alkatrészek!Azonkívül egy kis elektromos szelep az adagolónál!(7000Ft)Hátsó futóm?!(90000)
Peugeot Szervíz!(Semmire nem valók)
Magán
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1994 |