Nagyon kár vóóóót megvenni
Nos, kívülr?l szerintem egy gyönyör? formatervezés?, egyéniséggel bíró autó. Belül is nekem tetszik, a tolató kamera szerintem csak flanc, nekem a sima radar kezelhet?bb, nehéz a tükröket meg a monitort egyszerre figyelni de megszokva elmegy, de amit az ember gondol a japán autókról és a m?szaki újdonságokról és a megbízható autók készítésér?l, az ebben az autóban valahogy nincs meg, nem megbízható, és m?szakilag egy vacak bocsánat de ez az én véleményem. Vadi új kocsin a klíma kezdetekt?l kezdve nem h?t rendesen, 50-60 km után is a legnagyobb fordulton teker a ventilátor és meleg van az autóban és még hangos is. A Xenon 3 hónap után kiment, szerencsére garanciában kicserélték, zárlatos lett az egész lámpa test. Két lambda szonda cseréje sem érett meg szerintem ilyen hamar 18e km után. A teljesítménye ennek az 1,8-as motornak ami papíron 110 Le, hát borzalmas, az automata váltó össze vissza kapcsolgat, az autó meg nem megy csak ?v?lt a motor. Pest fele egy nagyobb emelked?n padló gázzal 140 a max, ez szerintem nagyon gáz, ja és ha jön egy lejt?s, egyenes szakasz ott sem megy 175-nél többet, csak "szakadékban" tudtam 182-re feler?ltetni a mutatót. Ez a motor ezzel a váltóval borzalmas ja és ami feltette a koronát erre a duóra az a 11 literes fogyasztás amit 10,5 csak nagyon óvatos vezetéssel lehet levinni. Egy évig szenvedtem vele és próbáltam a szervízben megtudni, hogy ez mindig ilyen marad?!, de ?k csak dícsérték csak nem tudom mit. 3 hónap megfeszített munkával, bukva 2 millát megszabadultam t?le. A Passat-hoz nem lehet hasonlítani ezzel járok most. A Nissan formája az még most is nagyon tetszik, a formatervez?k jó munkát végeztek, de a mérnökök, hát kedves kollégák mert én is mérnök ember lennék, nagyot csalódtam a m?szaki részében ennek a kocsinak és a híres japán technológiában.
- Bal Xenon teljes csere
- Két lambda szonda
- Klíma javítás kétszer (NEM lett jó, vagy ilyen)
Nissan Summit Központ Máriási út.
Nissan Summit Budaörs
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2004 |