Sárga dögös bogár
Igazábol, nem olcsó a méretéhez képest, de 2. autonak elegseges.
A korábbi 1982-es Mini-mhez nem érdemes hasonlitani, az egy rakás xar volt ehhez képest, ez már azért kozelit a prémium kategoriához.
Szinte csak egyedul hasznalom az autot, munkaeszkozeim, sportcuccom befér a csomagtartoba. Egyterut meg a csaladi utakra használjuk. Csomagtartoja azert nem tul nagy, a kabrionknak is nagyobb a csomagtartója :) ....de ez most nem lényeg.
Optikailag gyárilag tuningolva, szép fekete felnik, jól tartó sportulések, varrott sportkormány, ulesfutes.
Meglepoen agilis, fogyasztása nem tul jó (fedelzeti kijelzo kb fél literrel kevesebbet mutat mint a valosag), tempomat szépen mukodik, sebválto is egeszen jol dolgozik, tetcik a narancs festése, belso hangulatvilagitását a gyerekek imádják, a hangfalak szépen szólnak (nem egy Harmann, de ha akartam volna rakhattam volna bele), mindenki megnézi :)
16"-os felnivel a rossz utak is emészthetőek, de lehet jovő nyárra veszek majd egy 17"est is.
Ami nem tetszik az a viszonylag vékony festékréteg a kasztnin, kofelverodes siman leszedi a festéket, szerintem le kell foliazni a kasztnit.Kár, hogy a Bluetooth csak a telefonhivásokat kezeli, és zenét/rádiót csak az AUX-on lehet lejátszani, de legalább ez is megoldott.
Ami hiányzik : az a navigáció és az állítható motor elektronika (Eco-Norm-Sport).
Szerintem még kb 1 évig marad, utána jon valami kis egzózikus!
- Eddig még semmi. Garanciális 2018 juniusig
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2016 |