Puritán zseni
2002-ben vásároltam használtan 22000km-el. Rengeteget autózom, legfőbb munkaezközöm az autó, ezért egy megbízható márkára volt szükségem. Ugyan nem szerettem volna benzines autót mert féltem a fogyasztástól de mint kiderült nem vészes, 8.5-9 l vegyes használatban. A 3 év alatt beletett 110000km alatt mindössze a műszerfalvilágításban ment el egy égő, több baja nem volt. A 105 LE motor nagyon pörög, hiányzik a 6. sebesség, ereje a kasztnihoz elég de versenyezni nem érdemes vele. Felszereltségileg nem vagyok megelégedve vele, kissé "fapados" konstukció, a középkonzol nagyon puritán, mintha 15 évvel ezelőtt készült volna, hely van benne elég, de hoszzú távon főleg hátul kényelmetlen. Formája megosztja az embereket, valaki szerint gyönyörű, valaki szerint ronda. Én maradnék az érdekes kifejezésnél. Még egy nagy hátránya van, a csomagtartó, hihetetlenül kicsi, egy hosszú úthoz már tetőbox szükségeltetik. Összeségében jó vétel volt, arra amire nekem kell tökéletes.
- Műszerfalvilágításban elszállt 1 izzó, ezenkívül az ég világon semmi baja nem volt.
Honda Éles
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2002 |
Teljesítmény | (5) | Km vásárláskor | 22000 |
Előző autója? | Nissan sunny 2.0 dlx | Következő autója? | Japán felsőközépkategóriás dízel autó |
Verdikt | (6.8/10) |