A család kedvence
Kényelmes nagy (bár életem párja ezt is tele tudja pakolni ,nem értem?) és szerintem megbizhato.Még sehol sem hagyott ott a légtömegmérö elromlásakor is hazahozott Debrecenböl lehuztam a kábelt és hajrá.Bár a fogyasztása megnöt egy kicsit,de a csere után helyre ált.Futomüve egy kicsit kényes kanyar stabilizátort már kétszer cseréltem, hátso stabilizátort és lengökar szilenteket egyszer.A fék kifejezetten jo már sok sok karamboltol megmentett jelzem két lányom van nem szoktam hajtani.Talán a jo fékhatás ára hogy a féktárcsák gyorsan kopnak és hajlamosak a hullámosodásra.Az árához képest sok extra van benne klima ABS elektromos ablak és tükör állithato vezetö ülés és kormány nyithato ajto na jo ez utobbi már egy trabantnál is széria tartozék.Összeségében a család imádja.Ora szerint 197000 van benne de behozott auto volt igy ez lehet 297000 is ennél a futásteljesitménynél már elöfordul egy kis olaj csöpögés. Nevezetesen a hátso fötengely szimering kezdett csöpögni de cseréig még szalad pár ezer kilométert.(már csak azért is mert a cseréhez szét kell szedni az egész futomüvet ,váltot lehuzni esetleg kuplungot cserélni szoval most kell elösször komolyabb pénzt -a 30000ft légtömeg méröt leszámitva-rákölteni)De hát nem a garázsba áll hanem használjuk.
- Elsö kerékcsapágy 3x egy bal két jobb azota okosabb lettem csak müanyag zárásu csapágyat szabad venni a fém zárásu 15000km bir .Légtömeg mérö de ez tipus hiba. Futomü alkatrészek.Fötengely szimering majd
Csányi Mihály Szeged
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1994 |
Előző autója? | ascona | Következő autója? | ford mondeo , galaxi , skoda octavia majd pénztárca függö |
Verdikt | (7.5/10) |