Nem túlzás: terepjáró!
Egy éve vettem részletre. Meguntam, hogy a 120L skodával nem tudtam felmenni a telekhez, pláne a pincesorra! Gondolkodtam, hogy veszek egy nívát vagy egy tata pickupot de városban élek és semmi szükségem nagy autóra a fogyasztásról nem is beszélve! A városi forgalomban is kellemes társ és a terepen pedig hihetetlen dolgokra képes! A telekszomszédom aki erdő tulajdonos is egyik esős reggel átjött, hogy kísérjem ki az erdejébe megnézni nem dolgoztak-e a fatolvajok. Neki s80-as volvója van de külön az erdőjárásra tart egy UAZ-t. A ruszki technika megadta magát, nem akart indulni mondtam, hogy menjünk az enyémmel. Simán elvitt mindenhová a meredek és sáros erdei utakon, nem mondom, hogy nem erőlködött a kis motor rendesen de a hajtással semmi gond nem volt! Tényleg azóta is téma a helyi társaságban, hogy mindent visz terepen a kicsike. Feltűnő volt a fordulékonysága is, olyan helyeken elmentünk ahová az UAZ be sem fért volna!
Amúgy kényelmes bár kissé vállban keskeny és hátul is inkább csak gyerekek férnek el a kevés lábtér miatt, belőlük akár három is de felnőttből csak kettő és azok is csak rövid távolságokra. Nyáron elvittem "haza" is olaszba mentem vele nyaralni. Két főnek remek volt és így a csomagok is elfértek rendesen. A tengerparti homokban azért kicsit elakadt de kis tologatás utánn ki kecmeregtünk. Hiába a homok az homok! Minden nagyobb terepes kaland után elvittem átnézetni de eddig semmi gond nem volt vele csak olajat kellett cserélni egyszer! Nekem ez a csúcs, remélem sokáig fogom élvezni!
- Hálisten még semmi nem romlott el de már háromszor vittem átnézetni mert sokat kapott terepen. Ennek ellenére semmi...
Először az SPQR-be vittem de lenézően viselkedtek és régi kommunista szervízeket idéző munkamorál volt érezhető.
Utánna egy ismerős nézte át de semmit nem talált.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | skoda 120L | Következő autója? | lottó ötös esetén egy G merci |
Verdikt | (7.1/10) |