A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Fiat » Panda (2003)

Panda 1,3 Multijet 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Nekem nagyon bejött, szeretem.

Szöveges ítélet

Vásárlási szempont az 1,3 JTD motor volt. Végül a Panda mellett döntöttem az ára miatt. Nem bántam meg. A formája nagyon tetszik. Kisautó ez meglátszik a belső téren. Elől normál testalkattal kifogástalanul kényelmes. Az ülés kemény, de kényelmes hosszú távon is. Ebben még nem fájdult meg a derekam. A Hátsó ülések hagynak némi kívánni valót, elég egyszerűek. A lábtér sem túl tágas. Sőt, elég szűkös hosszú távon. Az autó ugyan öt személyes, de ezt csak végszükségben ajánlom kihasználni. A műszerfal és a műanyag ajtó borítások kemények, semmi csicsa, semmi luxus. Ami viszont jó hogy még nem zörög semmi és könnyen tisztán tartható. Az autó vezetése élvezetes. Kanyarokban stabil, út tartása jó. Bírja a nyugis vezetési stílusomat, de időnként kiélvezem a turbó adta sportos teljesítményét is. A gyári 30 ezres olajcsere ciklust kezdettől fogva nem használom ki. Lekésőbb 15 ezrenként, de évente egyszer mindenképp cserélem. Olaj fogyasztás nincs. Prémium üzemanyagot csak időnként használok. Az eltelt 11 év és megtett közel 150 ezer km alatt soha nem hagyott cserben. Meghibásodása nem volt. A fékbetét csere elől,67000 km-nél volt, hátul 110000 km-nél. Nem az autó hibája, de a kormány stabilizátor pálcából már a második garnitúra van beszerelve.Rendszerint a jobb oldali kezd el kopogni.Egyenlőre ennyi. Remélem még sok kilométert elvisz gond nélkül! Update 150 ezerhez érkeztem az autóval. Kapott egy komplett első lengőkar párost, új aksit és hamarosan féktárcsa és első fékbetét csere. Az aksi állapotának fontosságáról annyit hogy az aksi csere előtt ( nem kifejezetten dieselhez ajánlott nem minőségi akkumulátor volt benne egy pár évig) rendszeresen jelentkezett a kormány szervó hibajelzés és a szervó nem kapcsolt be, illetve időnként ki-be kapcsolgatott. Ez a jelenség főként akkor jött elő amikor az aksi nem volt eléggé feltöltve. Ezt a hibajelenséget sokan ismerik, de nem tudják hogy legtöbbször az aku gyenge állapota okozza. Mióta új az aksi és az minden lehető alkalommal full fel van töltve ( 12,7 V mérve ), azóta nincs semmi probléma sem a szervóval sem mással. Szóval nem kell azonnal szervizbe rohanni és költeni a drága alkatrészre. Megjegyzem a hiba okát nekem a szerelő árulta el. Ő még nem az a fajta szaki aki megvágja az ügyfelet. Ő azt akarja hogy továbbra is oda járjak az autóval.

Hibalista

- 1 db műszerfal izzó ( házilag cserélve ) - Első szélvédő kavicsot kapott, javítva lett de néhány év után tovább repedt,így cserélni kellett. Kormány stabilizátor pálca.Kopott első fékbetétek cseréje 65 ezer km-nél. Második garnitúra cseréje mostanában esedékes3 féktárcsa csere is. Hátsó fékpofák cseréje 130 ezernél volt. Első lengőkarok szilentjei elhaltak, 145 ezernél komplett lengőkar csere mellett döntöttem.

Ide hordtam szervizbe

Értékelése: 10

Másik szerelő értékelése

Csillag Autószerviz Ide hordom vizsgára felkészíteni és a fékbetétek is itt lettek cserélve.

Értékelése: 10

Képek az autómról

Fenntartási költség (10) Évjárat 2007
Kényelem (7) Használati időtartam 11 év
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 0
Megbízhatóság (10) Vezetett km 150000
Szerviztapasztalat (10) Átlagfogyasztás 4 l
Előző autója? Inca 1,9D Következő autója?
Ennyire szerette (10) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (9.4/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Fiat Panda 2003 (2003 - 2012)

További ítéletek (100 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)