Nubria :)
Soha nem gondoltam volna, h Daewoot fogok venni! A Dawoo kereskedesbe azert kerultem, mert Zegen a Peugeot es a Toyota szalon is a kozelben volt es mivel naluk voltam, gondoltam megnezem mit kinal a devu. Elotte mar eleg sok markat kiprobaltam (Peugeot 307, Kia Rio, Toyota Corolla, Yaris, Suzuki Ignis, talan mast nem) es ez az auto tetszett meg leginkabb helykinalatban, vezethetosegben, dinamikaban es nem utolsosorban arban. Megmondom oszinten eloszor feltem tole, h na most mit vettem, de szerencsere alaptalanul! Nekem a fogyasztas is nagyon jo volt! A legjobb fogyasztasom orszaguti 6,5l volt klimaval. Szerintem ez rendben van egy ekkora geptol. Viszont autopalyan 7-8 l kozott siman el lehet jarni 140 korul. Szerintem baromi jo, kenyelmes, csendes, megbizhato auto. Sose hittem volna, h egy devurol ilyet mondok! :) Jah, ilyenkor szoktak jonni, hogy persze, mert nem hajtom, meg ha hajtanam, akkor elojonnenek a hibak. Ekkor vissza szoktam kerdezni a tied 4.-ben mikor szabalyoz? Nem nagyon tudjak altalaban, max 3.-ig tudjak, en az osszeset(5 kivetelevel :)). :) 4.-ben 180, a max amit mentem vele 209 volt, a 210et nem birta elerni egy hajszallal alatta volt. :) Na ekkor zabalt rendesen, szerintem lehetett 15 is :) A hajtas ellenere birta a motor! Olajcseretol olajcsereig max 1 l olajat, ha elnyaldosott! Az osszeszereles minoseg jo, 4,5 eves koraban sem nyekergett semmi!
- 1szer volt egy visszahivas, a feklampa kapcsolot csereltek rajta, allitolag, ha az ember labaval hirtelen felfele huzto volna a fekpedalt, akkor kiakadt volna a kapcsolo, ezert csereltek. Na, ez nalam sosem jott volna elo. :)
- A motorhazteto zsanerja. Nagy sebessegnel (160 felett) a zsaner holtjateka miatt a motorhazteto mozgasa furcsa, nyekergo zajkent lehetett hallani az utasterben
- Hatso fekbetetnel volt vmi cucc, amit garanciaban csereltek. (A fekbetetnel vmi rugot, hogy ne nyomja a fektarcsahoz. )
- Izzok gyakran kiegtek
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2004 |