Vörös Ördög
Árához képest korrekt kis autó. A fogyasztásra sem panaszkodom.Most nyáron,az egyensúlyt az országúti használat felé billentve, klímával 6,8 az átlag.Télen városban a 10 liter nem mindig elég.Most fontolgatom a gáztartály beszerelését,csak a csomagtartó áldozásán gondolkodom.Lekopogjam útközben még nem hagyott cserben,az elektromos gondok is városban jöttek elő.Olajat picit eszik,de bőven bennt van a határértken belül.Hátul is elégtágas a hely,még úgy is, hogy én elöl kényelmesen ülök a 185cm-mel.Az ABS bekapcsolásnál lehetne halkabb az utastér felöl.Igazán más hibát az említetteken kívül nem tudok most mondani.Remélem nem is lesz.Üdv mindenkinek
- Még most is használom az autót.Felszereltségéhez s állapotához képest nem volt drága.Kicsit a vízszivattyú szívatott meg, de a vezérműszíj cseréje után, annak visszabontásával az is cserélve lett.Azóta semmi gond. Újra csak az elektronika ördöge keresett meg.Pár hete 5-10 mp-re elment az áram a teljes autóból,majd visszajött,mintha mi sem törént volna. Irány az elektromos szerelő.Otthagyás után persze semmi tünet nem jelentkezett.Testkábelek tisztítása, akkusaru cseréje egy kis vita után lekopogjam rendben van az autó.
Daewoo Hódmezővásárhely. Korrektek,s az árakkal sincsenek elszállva.
Az elektromos szerelőt inkább nem írom,bár riasztó beszerelésnél nem volt gond velük.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1997 |
Megbízhatóság | (9) | Vezetett km | 12000 |