Lanos: no ABS, no rohadás, no kedlli, no para!
Az autót mikor meg vettem vegyes érzelmekkel ülttem bele, de szerintem kivülről nem egy ronda autó mivel van benne olasz tervezők munkája is. Szerintem kár leszólni mert olvastam itt olyan hozzászolást, hogy elromlott a gyári rádió, úr isten micsoda probléma. Nekem Ladám volt előtte, ott lettem műszaki zseni mivel a lada állandó karbantartást igényel. A Lanos se bonyolultabb saját magam szerelem ezt is, Termosztátot cseréltem benne tegnap hú de nagy gond volt, három csavar! 2000Ft-ért hozzták a termosztátot meg fél órámba került, ezt a szervízbe 20000alatt nem úszod meg aztán akkor tényleg van okod az ideegeségre! Két dolgot be ismerek a fék tényleg ellég gyenge de ha nem vagy smucig és normális pofákat tesz az ember előre akkor egyből észreveszed a külömbséget, a másik a fűtés bovdenek na azok tőrnek de a három darab négy ezer forint és újabb fél óra szerelés, nagy kaland. Olyan kocsi nincs ami tökéletes. Ennyi pénzért vehettek Astrát vagy egy régebbi Vectrát, na és az jobb lesz? Rohadnak kényelmetlenek a Lanos ezzel szembe hat év útán sem rohad pedig nincs garázsba, most mondhatják hogy rohad az csak nem láttom, de erről csak annyit, hogy sorry de Karosszérialakatos vagyok, én tudom mi az, hogy ha rohad valami és az opel az! Ja és még csak záró traktusnak annyit, hogy csináltam egy 5000Ft-os módosítást a motoron és úgyan avval a fogyasztással a 2000ccm is Vectrát lenyomom gyorsulásra, úgyhogy süti. Ja és a futómű azt mondjátok ingatag, üljetek be egy Omegába vagy legyen annyi eszetek, hogy nem a gyári virsli gumikkal kezdtek el rallyzni hanem vesztek rá legalább 195széles gumikat és íme, semmi gond! Csak annyit szeretnék ezzel a kis mondandóval elérni, hogy kicsit gondolkodni kellene mielőtt hülyeségeket írkáltok (tisztelet a kívételnek), de még így is többen vagyunk akik szeretik a Lanost, és ennek nagyon örülök!!!
- Fűttés bovdenek
- Termosztát
Saját magam és haverok "Hordja az szervízbe akinek van pénze"
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | 21074 | Következő autója? | Majd valami |