Tündér
2007. 06. 06.:
Egy 2004-es TZR-t (népítélet: A nagy kedvenc) váltott le. Nagyon szerettem azt is, de ez egy más műfaj. A csomagtartó miatt cseréltem, szeretek motorozgatni, kisebb-nagyobb túrákra járni. Így került fel egy 30 literes doboz hátra. A súlyelosztás miatt nem szerencsés telerakni. Meg vagyok vele elégedve, a kényelem jó, de hosszabb utakon jó lenne kinyújtani a lábam. A 11 LE 85-90 km/h utazósebességre elég. Fogyasztás 2,6 L/100 km, Győr-Budapest-Győr pont egy tank benzin. Tetszik a hangja, a lényegretörő műszerfal. A napokban sikerült esnem vele, 2 indexbura bánta, és egy kis festék az oldalán. Más sérülés nem lett.
2007. 09. 23.:
Közeledünk a 4000 km-hez, nemsokára viszem a 2. szervizre. Fogyasztás 2,2-2,8 L között maradt. Továbbra is hibamentes, még semmi sem romlott el rajta. A gumik lehetnének jobbak, mert hajlamos a csúszkálásra. Még egy darabig elmennek, aztán lecserélem őket.
2009. 05. 11.:
Régóta nem írtam, mert egyrészt nem volt miről, másrészt pedig tavaly lett autóm is, ezért kicsit háttérbe szorult a robogó. Továbbra is hibamentes, lassan 8000 km-nél járunk. A fogyasztás lement 2 liter körülre. A gumik még mindig az eredeti taivaniak, annyit nem használom, hogy érdemes legyen lecserélni őket.
2010. 05. 08.:
Váltós motorra vágytam így eladtam a robogót ami hibamentesen szolgált 3 éven keresztül. Egy Honda CBF 125 lett helyette.
2012. 10. 25.:
A CBF már a múlté, a nyáron ismét vettem egy Cygnust használtan, de ez 2006os, szürke színű, 9100 km-rel.
Az első héten kicseréltem a hajtőmű-, és motorolajat benne, kapott új gyújtógyertyát, légszűrőt, kitisztítottam a hajtóműház szűrőt, a szelephézag be lett állítva.
Augusztusban sikeres műszaki vizsgát tett igaz mondták hogy a hátsó fék már nincs a helyzet magaslatán.
Jelenleg 11200 km-nél járunk, hiba nincs továbbra sem.
(Folyt. köv.)
- semmi
Yamaha Delta, Győr
(Megbízhatóak, segítőkészek, de néha nem minden úgy sikerül, ahogy azt szeretnék.)
Azóta már meg is szűntek.
Yamaha Top, Tata
Rendesek a srácok csak elfelejtenek szólni ha kész a motor :-)
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2005 |
Előző motorja? | TZR 50 | Következő motorja? | – |