A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Motorok » Yamaha » Yzf-R1 2005 (998)

Yzf-R1 2005 (998) 

Az ítélet értékelése
3,0(2 db)

Szép is, kemény is....imádom!

Szöveges ítélet

Sziasztok.
Mindíg mosolyogva olvasom az ítéleteket. Ahogy az évek teltek ( tegyük hozzá! 40 éves vagyok) egyre komolyabb gépek kerültek képbe. A bőség zavarában az ember az ösztöneire halgat (szerintem) és így választ motort. Én a kemény futóműre,jó fékekre és a rettenetes teljesítményre esküszöm. Az R1! Különc vagyok,és az R1 pontosan megfelelt az elképzeléseimnek! Mint egy Nő,vad izgalmas,büntet és nagyon szerelmes tudsz belé lenni.Minden konkurens márkát kipróbáltam ebben a kategóriában mielött megvettem,és hozzám ez állt legközelebb végül. A futóműve jó és megbízható.A 2006-os modell kormánygátlós,sajnos ez nem sokat ér kigyorsításoknál.Sokat motorozok országúton,és eddig semmi bajom nem volt a kényelmével.Elötte egy 2005-ös R6-os motorom volt.Azután, elájultam az R1-től,de sajna igaz amit mondanak....7000-alatt hát ..nem sok történik. Pontosan ezért, halgattam nálam sokkal okosabb és tapasztaltabb emberekre,és ezen a gondon az első, 1 foggal kisebb lánckerék cseréje javított valamennyit,de csak részben.Fém fékcsöveket tettem rá.
Agomotors-nál beszereltettem egy Power Commandert is.
Nagyon gázérzékeny lett a motor,csodálatosan gyorsul.
A tévedések elkerülése végett, ez nem Chip tuning!!!
A motor pontos beállítása,amit a gyár elfelejt megtenni.
Ugyanazt a programot tölti minden motor agyába,pedig minden motor egyéni programozást kívánna.
Ha lúd akkor legyen kövér-) A hátsó 45-ös lánckereket is kicseréltem egy 48-as lánckerékre.
Így a legkeményebb áttételt kaptam.
Na most már szigorú!!!
2000-es fordulattól ( nem elírás!!!) elindul hatodikban ha kell.200 km/h-nál pedig ha lenyelezem emeli az elejét. Imádom!-)egy igazi állat lett.
Végre nem megy annyi,de nekem a gyorsulás a lényeg és nem a végsebesség.
Típus hiba: Volt egy hibás szelepekkel gyártott széria 2004-2006 között ez azt jelenti,hogy 8000 km ig biztos,hogy el fognak égni a szelepek.
Gariban cserélik, na de köszi a bontott blokkot-(A gyári megadott olajcseréket,szerencsés lerövidíteni 6000 km-re.A fenntartási költségek nagyon magasak.De ez van,egy jó Nőre is sokat költesz!
A 2007-es évtől a versenyteknika elérte az R1-et is,ez sajnos az árában is észrevehető.Biztosan lesznek akik ezt ki is tudják "motorozni",de akkor is eltúlzottnak tartom .Ha valaki szereti a szép,megbízható de kemény motorokat,(és motorozni is tud) annak jó választás lehet a Yamaha R1.Ezeket a változtatásokat elvégeztem és olyan kemény lett, amiről mindíg is álmodtam.....rengeteg gumiba kerül egy szezon és persze nem jó rá minden féle utcai és sport gumi.Ebben a szezonban én(kövezzetek meg) Conti Race Attack gumival nyomtam.Hát nem az igazi,de utcára el megy.Még egy évig biztosan marad. Én elégedett vagyok vele,remélem így is marad...Aztán jön a nehéz döntés majd,hogy vegyek egy újabb szuper sport gépet a négy japán harcos közül,persze majd a legagresszívabbat,vagy átüljek egy busára....hát ez majd a jövő zenéje lesz.

Hibalista

- semmi meghibásodás nem volt eddig.

Ide hordtam szervizbe

Yamaha Top Tata.Telefon/06-34-589-989

Értékelése: 8

Képek a motoromról

Fenntartási költség (5) Évjárat 2006
Kényelem (10) Használati időtartam 0 év
Teljesítmény (10) Km vásárláskor 0
Megbízhatóság (10) Vezetett km 17500
Szerviztapasztalat (7) Átlagfogyasztás 10 l
Előző motorja? Következő motorja?
Ennyire szerette (10) Megérte a pénzét? nem
Verdikt (7.5/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Yamaha

További ítéletek (656 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.