Motorok » Yamaha » Fzr 1000 1989 (1003)

Fzr 1000 1989 (1003)

Egy bitang Romboló!!!

Nagyon jó és szerethető motor, 145 paci+Remus sportkipufogó rendszer. Nem egy könnyű gép 250kg feltankolva, ez engem nem zavar az előző is kb ennyi volt(yamaha fz750 86´).Szedi a lábát ha kell 290 körül van a vége, az előzgetés gyerekjaték vele, erőböl, nem lendületből, 80-nal is megy 5-ben rángatás nélkül! A váltó 5 fokozatú, jó és viszonylag pontos is. A bokk bírja a strapát, egyet nem szeret a városi poroszkálást, kicsit melegszik, de ahogy meglátja az országutat minde azonnal rendben van. Kis szépség hibája az olaj fogyasztás, tipushiba 8-10 deci 1000km-en. A null km-es is megette a 4-5 decit errejön még a sportdob+ megtett kilóméter és rögtön 1000km=1liter olaj. Aki mást mond az csak magát csapja be, vagy 20w-s olajat tölt bele ami nem tesz jót a mocinak(kenés, hűtés). A fogyasztása óvatosan 7-8, csavarva 10, sztrádán 170-es utazó " németországban " 7-7.5 liter. A mai ezresekhez képest inkább egy erős sport-túra, de erre a célra tökéletesen alkalmas, 6-700 ezerért jó vétel állapottól függően, nem buksz rajta évi 300 ezret!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom, én nagyon megvagyok elégedve vele, az olajfogyasztással eggyüt lehet élni, ez legyen a legnagyobb baja!!!!!!!!! Széles utat, olcsó benzint és gumifákat!!!

- Nállam semmi! Az előző gazdái is meg attak mindent neki!

Ricsi haverom, ügyes alapos szerelő!

Fenntartási költség (6) Évjárat 1993
Teljesítmény (9) Km vásárláskor 52000
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (7.5/10)

Yamaha