Ideális társ
Sziasztok, az előző hozzá írásokhoz ,hasonlóan csak dicséni tudom. Én kezdő vagyok, előéletem az utakon atózásból fakad, meg gyerekként rendelkeztem SMk-jogsival, (simsont) gyaláztam fiatalon. Ez a dög ,viszont a maga 110 pacijával, talán kezes oroszlánra hasonlít, lehetvele pöfögni, a városban, viszont ha baj van elég a nyomaték, elég a Le, és ott se voltál, had harcoljanak az autosok egymással. Első utam Visegrád szerpentinjeire vezetett, (majd 30km) mosolyogva szálltam le róla, parádésan veszi a kanyarokat, a kigyorsításkor fellépő erő ,magával ragad, élmény vezetni, a kis seggem megtartotta a formályát, aminek nagyon tud örülni az ember egy egész napos, túra után. Akár motorozgatni, akár túrázgatni, álatkodni szeretne az ember mindenre jó. Ami kezdőként a legfontosabb, a kényelmen kívül,hogy kordában tartható az ereje,igaz a kormány ilyenkor kapaszkodásra is szolgál. A fékek a gyári beállításokkal is gyönyörűen megfogják a kicsikét. Csak ajánlani tudom, miden kinek. Sok kütyüt, oldaltáskát, hátsó dobozt ,kiegészítőt lehet hozzá kapni,mindenki megtalálja a maga számítását. Szerintem, ennél erősebb,gyorsabb motor nem kell, mindene a határt feszegeti, vagy csak ez az én határom.
Nagyon megvagyok elégedve.
Mindenkinek széles utat Váci Zsolt