Ha jó lenne, talán még szeretném is
Elég jól megy, bár húzhatna jobban is ekkora motorral. Nagy a csomagtartó és jó helyen vannak a műszerek. Ami igazán klassz az a beépített telefon. Viszont mindig van valami bosszantó apró hibája pl. nem huzza le az ablakot, vagy nyikorog lehuzás közben vagy éppen büdös van benne valamiért. Elviselhetetlen a légkondi és rossz a szellőzés: vagy megfagysz vagy megfulladsz (ha kikapcsolod). A légkondi erőszakosan a képembe, vállamra vagy a mellemre fújja a jéghideg levegőt, de a kocsi persze nem hül le. Inkább nem használom, de menetszél nem jön be, igy időnként lehuzom az ablakot, hogy bejöjjön a friss levegő. 2x cserélni kellett már az első szélvédőt, nem birják még a legkisebb kavicsot sem. Legfőképpen azonban 10 hónapos korában a sebességváltót kompletten cserélni kellett mert csattogott, kopogott, rángatott. Szerintem nem cserélték ki, mert két hét használat után a hibák ujra jelentkeznek. Ha hibátlan lenne, jó kocsi lenne, még talán szeretném is.
- Sebességváltó komplett cseréje (ha ugyan tényleg kicserélték...) 650 eFt, első szélvédő 2x cserélve
Volvo Hungaria, Bp Váci út
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2006 |