Attila véleménye
talán már végre van egy volvom aminek az ára is marad.egy telitalálat.minden benne van amit el tudsz képzelni,és még több is.aztán bárki meglátja nem tud rosszat mondani róla.nem kolát iszom mint atöbbiek,hanem traubit.amugy teljesens70 a belseje az eleje a motorja.de még is egy kicsit más.hamar meg leht szokni.börös szép,bár az ülések hátulsó része megint mübör.miért?14 miilo forint ujonnan nem fér bele minden.hol a volvo gyár? hadd beszéljek már végre egy-két fontos emberrel ott.miért kell az emberek illuzióját ilyen apóságokkal elrontani.a boxot még meg sem néztem,van-e benne határoló,vagy törjön el ez is?összevetve nagyon jo auto,gyönyörü és nagyon-nagyon ritka.remélem az árát 7-8 évesen nem egy golfhoz fogják hasonlitani végre.majd meglátjuk.
- szinte semmi.ennyi kilométerrel ne is.a kaszni alkatrészek borsosak,valamint kétszer annyiba kerülnek mint a coupe-é.hallo volvo gyár miért 90% ban ugyanaz.lehuzzuk a népet.
különbözö szerelök
Fenntartási költség | (2) | Évjárat | 2001 |
Előző autója? | s70 2,4 170 le | Következő autója? | maradok ennél a típusnál asszem |
Verdikt | (5.9/10) |