Olajzabálóóóó, gagyi autó
15000 km-nél jelzett az olajszint jelző, nem tévedet, az olaj minimum alatt volt (1,5év és 15000 km-nél!).Szervizben feltöltöték, utána saját magam versenysport szerűen töltögettem utána az olajat(Castrol Long Life SLX -0W-30).Az utóbbi időben a mérce a két tankolás utáni 1(!) liter-es olajfogysztást is elérte.Ma volt szervizben a kocsi, 5W-40 -es Castrolt rakatam bele.Egy próbát megér.A szervizek nem foglalkoznak ilyen olajfogyasztásnál még az autóval, szerintük normális.SOHA TŐBBÉ VOLKSWAGEN!!!!
--------------------
Ma lett kicserélve a bal első toronycsapágy, elég rossz hangot adott ki magából és mindez 29000 (!) km-nél!
A májusban esedékes szerviznél már 10W-40-es olajal töltöm fel, mert az 5W-40-es már nem jó neki.Végén fáradtolajal kell töltenem, hogy ne eggye meg ez a szemét.
Öszintén a VW már a nevéből él, ami régen volt és nem a minőségből
Ez egy hulladék autó.
Egy mai VW egyáltalán nem éri meg a pénzét, gagyi az egész, gagyi alkatrészekből.
----------------------------------------
2007 április végén lett kicsrélve a bal első toronycsapágy, most június elején lett kicserélve a jobb oldali is.1300 km után.Nagyon durva.(!)És nincs vége, még mindig zörög valami benne, szerelő szerint lengőkar silent.Futómű is el van állitódva, az is gáz.
1 hónappal ezelőtt csináltattam meg a zöld kártyát, csoda át ment.Állandó hibakódok a kocsi számitógépén.
Most már eldöltt, LECSERÉLEM.
Ennyi volt, úgy érzem nem éri meg többet ráköltenem.
A VW egy életre leszerepelt előttem.
- Bal első toronycsapágy(29200 km) ; Jobb első toronycsapágy(30500 km) + lengőkar silent zaj!
- Nagymértékű olajfogyasztás!!!
Czinder Autóház -Csorna