Nekem eddig bejött!!!!
Immár a 3. Passatom de eddig a passatokról nem tudok rosszat irni.265000 Km 6 év alatt és jók. A mostanit 2006. 07. 13-án vettem. Az elején féltengely gumiharang cserével kezdtem mind akettővel egy hónap eltéréssel.Nem nagy ügy. 10 ezer. A fogyasztás baráti.Így írom 6 liter vagy alatta.Legkisebb :5.2.Legnagy.:5.8. Ha nagyon nyomod neki baromi élvezet és nem sokkal zabál többet.0.6deci. Ez 140-160 között és tempós előzgetős 4-es főúti közlekedésben. Ez jó nem? Ha piano 5.4 közeli. Klima jó, nem megy afogyasztás rovására.Mióta megvettem a minősége nem változott, nem megy rosszabbul, nem fogyaszt többet, jó. Hozzá kell fűznöm, nagyon sokáig kerestem mire megtaláltam. Lehet hogy kifogtam egy nem leharcolt példányt? Keressetek egy jót, megéri. Gondolkodom a lecserélésén egy fiatalabbra de félek tőle mert rosszak a hírek. Tanácsok/70 9421977/ Tanácsok: 1:melegedjen be a motor. 2: ha hajtod sose állítsd le hirtelen. kb:20 mp-ig járasd alapjáraton.3. Olaj csak ahozzá illő /szervizkönyv/ nekem:Castrol TXT.15000Km-ént. + levegőszűrő +pollen+ olajszűrő100000 Km-ként gázolajszűrő. Ha egy jó megbízható autót akartok nyugodtan vállaljátok be a passatot mert egy tökéletes auto. Nem mondtam az elején, ez egy kombi és baromi jól pakolható. Legnagyobb húzásom: 4 fő+ 120 pár cipő/cipő boltos vagyok/+24 2 méteres szolárium cső . franyi, nem? Ha valakinek van egy tényleg nagyon jó passatja és nem azért akarja eladni mert "szar" /2006 variant szólj/ várom az értesítést. Passatosok tartsunk össze. Aki negativ, vagy átttolták ne is reagáljon.
- Féltengely szimering mind a kettő oldal / csere+munkadij:10000Ft Öninditó feljavitás 2x /garancias:45000.Klima gázfeltöltés évi 5000./nem találják a szivárgást.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2001 |
Teljesítmény | (9) | Km vásárláskor | 72000 |
Előző autója? | VWPASSAT 1.8 Variant | Következő autója? | HA ennyi baj lesz vele csak passat |
Verdikt | (7.8/10) |