Ha türelmesen keresel, megéri
Sok Vw és Audi, Skoda után céges autónak vettem. 100 passatból kb. 5 ilyen van. Kifejezetten ezt az évjáratot kerestem,mert az újabb aránytalanul drága még, valamint a futóműve a nyomába sem ér ennek. NIncs benne anyag, máshogy csukódik, stb. Valós km, első tulaj, magyar, szervizkönyv, stb. És ez tényleg ilyen, bár értek egy kicsit hozzá. Évi 50-60 ezer km-re vettük, így 3 évre OK és nem került 8M-ba. (2,3M volt)
Előttte nagyon sok autóval jártam, nagyon sok km. Kényelmes, automata váltós (nem kell félni tőle), jól felszerelt. Ezért a pénzért nem érdemes beleesni egy új p...csköszörűbe 10 évre eladósodva. Ezzel kényelmesen, biztonságosan leeht hosszú távon utazni. 3 hónap alatt 20000 km-t mentem.
Újabb 10000 km most 6 hónapja használom. A szokásos karbantartáson kívül nincs gond, műszakit hiba nélkül vette. Kifejezetten jó utazóautó a korábbiakkal összevetve. Városban kényelmes az automata, de a hagyományos automatákhoz képest figyelni kell az öntanuló reakció idejére. Ha korábban egyenletesen megy vele az ember, akkor egy kereszteződésnél nehezen akar kiugrani, mert nem tudja értelmezni a hirtelen stílusváltást. De ez legyen a legnagyobb baja.
- Mivel nem újonnan vettem: olajcsere, stb. indításnak.
- Generátor szabadonfutó, vízhőfokjeladó, váltóolajellenőrzés (rendben), hátsó lengéscsillapító.
Ignácz bosch Adony 6-os út mellett. Húsz éve járok oda. Főleg VW és Audi, de mindent javítanak. Nagyon korrekt, de mivel baráti a viszony csak a jó oldalukat ismerem.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | Corolla Verso újonnan | Következő autója? | VW, vagy Audi, Skoda, nagyobb kategóriák |
Verdikt | (7.5/10) |