Mint egy finom lekváros bukta
Egyszerűen imádom a formáját, hogy mindene tökéletesen működik, sosem romlik el, de ez nem újdonság egy Suzukinál.Az előző Suzukimat is nagyon szerettem, de ez nagy ugrás a régi Swifthez képest.
Ha akarom gyorsan megyek vele, de ekkor vissza kell kapcsolni 1-2 fokozatot, ha akarom spórolok az üzemanyaggal.Olajat még nem kellett utána tölteni, csak a "kötelező" 10.000 kilométeres cserét tartom be, a szűrőkével együtt.
Jól kilátok belőle minden irányban, tükreiből jól látni.Én a visszapillantó tükörre fel tettem egy 1000 forintos panoráma tükröt, amivel hátra, és oldalra is sokkal jobban lehet kilátni, csak úgy állítom be a tükröt,hogy a jobb hátsó ajtó ablakát is lássam így szinte kiküszöbölöm a jobboldali holtteret.
Hamar üzemi hőmérsékletre melegszik télen is, ez városban nem elhanyagolható tulajdonsága, csak annyit várok,hogy alapjáraton járatom kb. 1 percig mielőtt elindulok vele.
Számomra egy tulajdonsága egész kicsit ront az összképen, rossz úton kissé pattog, de a sok elhanyagolt út viszont nem róható fel a kocsinak.
Bárhová elindulnék vele a világban.
Üdv Andrea
- Csak az előírt vagy kopó alkatrészeket kellett cserélni.
Suzuki Plusz-márkaszervizA bal első keréknél tapasztalt zajok (surrogás, kopogás) miatt kértem nézzék meg a kocsit, a munkafelvevő úr - nem először - lekezelő stílusban "oktatott", mintha egy nő nem tapasztalhatna hibát. Miután ragaszkodtam ahhoz, hogy nézzék meg, mi a probléma, a szerelő a toronycsapágy hibáját észrevette és cserélte, surrogás megszűnt, de kopogott tovább.A lengőkar hibáját nem vette észre a szerelő pedig nagyon kopogott!Az elvégzett munka rendben volt,de másik szerviz felkeresésénél döntöttem, mert nem szeretem ha nem vesznek kuncsaft számba, az udvarias, korrekt viselkedésről nem is beszélve.
Suzuki Világ-BudaörsA kopogás megszüntetése és a téli felkészítés, miatt kerestem fel őket.Nem kételkedtek az általam tapasztalt jelenségben, lengőkar cserével újra csendes a futómű. Ezentúl hozzájuk viszem az autóm.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2005 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 20000 |