A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Subaru » Outback (2015)

Outback cvt sport 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Ez se rossz, de nem kakas

Szöveges ítélet

Előző Outbackemet (lásd: Uhh ez kakas) 2016-ban eladtam, és gondoltam, hogy az alig 65e km futott Volvo V50-esünket elhasználom 200ekm-ig. Ez beteljesületlen terv maradt, ugyanis annyival ócskább volt a Volvo, hogy 2017 márciusában megvettem az Emil Frey bemutató autóját. Persze ez a legfelszereltebb típus, Sport, aminek első pillantásra örültem. Tudom ez most finnyázásnak fog látszani, de: nem szeretem a bőrülést, ráadásul ez akkora méretű, hogy a testes amerikaiak elférjenek benne kényelmesen - de ami lényeg, így nem tart rendesen. Gombra nyílik a csomagtartó - iszonyú felesleges dolog. Van benne Eyesight rendszer (távolságtartós tempomat, vészfékező stb) ami optikai rendszer ezért amikor én sem látok akkor a rendszer sem lát, pedig akkor kéne igazán - persze amikor lát, akkor nagyon kényelmes. Az előzőnek direktebbnek éreztem a kormányát, jobban lehetett kilátni, mozgékonyabb volt. A régi Outbackem 7 alatt fogyasztott ez meg kb 8,5-öt, ami még mindig nem hangzik soknak, de 1,5 liter plussz 200e km-rel számolva mai áron kb 1Milla. Vásárlás előtt kipróbáltam az XV-t, méretben az is elég lett volna, utána ezt - ez maradt. Menettulajdonságokban hozza a korábbit: nyugodt, csendes, stabil haladás, az utastérben senki nem veszi észre, hogy 100-zal vagy 170-nel megyünk. Terepképességei ugyanolyan jók mint a korábbinak, de ezt csak nagy ritkán kell bizonyítania (azért kipróbáltam). Méretre nagyobb lett - erre pont nem volt szükségem, és túlzottan az amerikaiak kényelmi igényeit szolgálják ki. Nekem a műszaki tartalom fontosabb. ... és még az ablaknak is van kerete... ha a fentiből valaki azt olvassa ki, hogy a régebbi jobb volt, ez csak félig igaz, azt jobban szerettem, mint a mostanit. Meglátjuk mit hoz a jövő, ebbe is belemegy a szokásos 200e km, közben frissítem majd az ítéletet. Összességében azért elég jó.... :)

Hibalista

- semmi

Ide hordtam szervizbe

Emil Frey

Értékelése: 10

Képek az autómról

Fenntartási költség (9) Évjárat 2015
Kényelem (9) Használati időtartam 0 év
Teljesítmény (9) Km vásárláskor 18000
Megbízhatóság (10) Vezetett km 51000
Szerviztapasztalat (10) Átlagfogyasztás 8 l
Előző autója? Outback Következő autója? Outback hybrid
Ennyire szerette (10) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (9.6/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Subaru Outback 2015

További ítéletek (2 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)