Kellemes autó
Január elején sikerült megvásárolni. Kicsit barátkozni kellet az új orrrésszel de végül is nem olyan csúnya. A belső kellemes, nem túl csicsás. Az ülés kényelmes, oldalra is kellően tart. Kis hiba hogy a kartámasz mivel nem mozog az üléssel ezért csak nekem jó, a menyasszonyomat már zavarja. A motor nagyobb fordulaton hangos csak, szóval apró hibák ellenére tetszik nekünk. Már túl vagyunk a15000km-es szervízen, kevesebb volt mint vártam, 23000ft. A nyári gumival sportosabb, élvezetes a vezetés. A fogyasztás is csökkent átlag 6L de 5.5L-t is mértünk. Mindketten szeretjük, családias ha kell sportos is,4utassal plusz csomag viszont már kicsit lomhább. Nyaraláskor 2kerékpár,sátor 1heti kaja és ruha befért a lehajtott hátsóűlésekre.A légkondit csak ritkán használtuk,kicsit többet vártam de még sosem űltem légkondis autóban így nincs összehasonlítási alap.Hiba csak 1apró történt, illetve vki szépen, alaposan összetörte a bal hátsó oldalt. Persze minden felelősségvállalás nélkül elment. Szerencsére kötöttünk cascot a vásárláskor így ˝csak˝ az önrész bánta.Most újra itt a tél, így az ajándék felnire szerelt téligumi külön öröm)
- A szivargyújtó aljzatáról le volt csúszva 1vezeték, gyorsan, díjtalanul javították. Más által összetört bal hátsó lámpa és az egész hátsó lökhárító, cascora rendezve, így 50000ft.
Styevola és fia Esztergom
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2008 |