Autók » Renault » Mégane (2008)

Mégane 1,6 16v Dynamic

Kívül nagy,belül kicsi

Sokadik Renault a családban. Megane-ból a 3-ik.
Második autónak használtuk,így nem sokat futott,de szerettük nagyon,mert ennek a 3-ik generációnak nagyon eltalálták a formáját.
Az általunk már jól ismert 1,6-os 16 szelepes 110 lóerős motorral vettük,amely az előtte lévő első generációs megane-hoz képest nagyobb kasztni, kerekek és súly miatt kicsit kevésnek éreztem az autóhoz és a vezetési stílusomhoz.

Sajnos úgy alakult,h nem tudtunk már két autót fenntartani,így eredetileg azt terveztük,h csak ezt tartjuk meg,de pár hónap után rájöttünk,h ez az 5 ajtós sajnos kicsi nekünk,így lecseréltük egy nagyobb,családi egyterűre.

Az autó kényelmes volt,de ha a 185 centimhez beállítottam a vezető ülést,akkor mögöttem már csak kisgyereknek maradt hely. Véleményem szerint az autó külső méreteihez képest igen szerény volt a belső tér.

De a formájába még most is szerelmes vagyok. Remélem,ha fog telni második autóra,akkor újra veszek egy megane-t,de ezúttal 3 ajtósat. :)

- Egyedül a CD lejátszónak volt valami baja.

Renault Cegléd

Fenntartási költség (9) Évjárat 2009
Előző autója? megane I. 1,6 Alize Következő autója? Grand Scenic 1,6 dci
Verdikt (9.6/10)

Renault Mégane 2008 (2009)