Egyszerűen csak: "CICUS"
Első látásra szerelem! Végre összhangban van a beltér és a külső, jó minőségű anyagok, ötletes, új megoldások. A futómű és a kormány szenzációs, legalábbis a Megane I. után, bár nekem a II. kimaradt, mert nem tudtam megbarátkozni az alakjával, túlságosan szögletesre sikerült.
Szerencsére az I. classic-om szolgált hiba nélkül 6 évig és "Cicust" kellett meglátnom, hogy megváljak tőle. Mit tegyek nekem a kocsiban is ugyanazok tetszenek, mint a nőkben: Legyen jó segge, jól feküdjön és csendben tegye a dolgát.
És ezt is megnézik!
A hátsó lábtér állítólag nem túl nagy, de ezt nem tudom megerősíteni, akárhányszor megyek a kocsihoz, a két első ülés mindig üres. Mondjuk 3 kamasszal biztosan valami nagyobb kocsit vennék, így, hogy az év 98%-ban egyedül használom bőven elég.
Fogyasztással nem sokat foglalkoztam eddig sem, az igazság az, hogy legalább a megengedett sebességet szeretem minél gyorsabban elérni, így 9,1 lityi az én stílusomban a városi, egyszer próbáltam "takarékosan" vezetni, hát az valami dögunalom volt, de sikerült 7 alá vinni az átlagot.
Alapvetően egy dinamikus, sportos, jól kezelhető macska, eddig nem csalódtam, remélem ezután sem fogok.
Újabban az asszony is rákapott, amikor tudja, lenyúlja a kocsit én meg meg mehetek a traktorral.
- Az előzővel sem volt gondom (Megane Classic 1,6 16V, 2002) ezzel miért lenne?
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2009 |
Előző autója? | Megane 1,6 16V,2002 | Következő autója? | Renault Megane IV. aztán V.... |
Verdikt | (8.9/10) |