Autók » Peugeot » 106 (1991-2004)

106 954 cm3

Ha lenne pénzem másikra, odaadnám a lányomnak. Szuper.

Tíz autó nélküli év után vettem, a kaposvári Kia-nál, 850 re tartották, 750-ért elhoztam, mert kellet a munkábajáráshoz.
Az előző tulaj egy hölgy volt, rendkívül megkímélt állapotban volt (van),
A hivatalos APEH norma (8 l/100 km), +9 Ft amortizáció mellet havonta kétszer tankoltam, az egyik az "enyém " volt. Előfordult, persze nyáron, 4,8 l/ 100 fogyasztás is, "utaztam" is erre, de télen is ki lehetett jönni 6 literrel.
Tavaly nyáron lementünk Zadarig (4 felnőtt), pályán 110-130 km/h, 5,2l/100 km. átlagggal.
Szuper volt. (persze ez csak viszonyítás kérdése, mondhatja egy A 4 tulaj), de nekem ez az első komoly(abb) kocsi, és nem bántam meg. Most már a lányom is hajtja, és a fiam is erősen készül rá.

- 73000 km-nél kipufogó dob csere 10000 Ft
- 10 ezrenként olaj, olaj és légszűrő csere
- 90000 km.-él első fékbetét csere, tárcsa szabályozása 12 000 Ft
- Hűtőventillátor lapát 3500 (Gyári) munka otthon SK.
- 94000km-nél műszaki vizsga
- Tartalma: jobb alsó lengőkar 21 000
- Hátsó fékpofa, hátsó teleszkóp , vezérműszíj + görgők + vízpumpa 43000 Ft (Anyag díj)
- Javítás + műszaki+ zöldkártya 57 000 Ft
- Néhány kiégett izzó. Legyen Kb. 1000 ft

Peugeot Kampf Kaposvár
Ide csak egyszer vittem téli-nyári gumi cserére, de meg kell említenem a raktárost, aki mindig nagyon készséges volt, bármiben segített. Lásd ventillátor lapát. (volt ahol 10 ezret kértek volna a bontottért)
A téli gumi csere díja kicsit több volt a szokottnál, (1500/kerék), de átnézték a gépet, szóltak az olaj és a hűtő vízszint miatt, stb., úgyhogy részemről OK.

4WD Somogyi József
Kaposvár Iszák utca
Egyik haverom protezsált be. Hétfőn leadtam a gépet, kedden reggel elhoztam, friss műszakival, zöldkártyával,az említett árért.*10

Fenntartási költség (6) Évjárat 1999
Előző autója? 55 Következő autója? Nagyob Peugeot, talán 406, vagy Skoda Octavia, ja meg amilyenre pénzem lesz.
Verdikt (6.6/10)

Peugeot 106 1991