Csendestárs
Egy év válogatás és fejvakargatás után döntöttünk mellette, amit nagyban segített egy 22,5%-os kedvezmény. Cégautónak vettük, rengeteget megyünk (nekem rengeteg, 3 hét 4500 km), sokat cuccolunk. Kellett a kényelmes méret. A forma tök jó, belül kellemes a mokka barna szín, ülések jók és az alapáras is jól állítható, kilátni sztm teljesen jól lehet, itt is figyelni kell, de rossz kritikákat kapott a tesztekben. A farát szokni kell, nehezen érezhető az elején. A tolatókamerát nem vettük bele, de aki ilyet vesz minden áron kérje! Nagyon bánom már. Váltó pöpec, jól eltaláltak a fokozatok, gyorsan kéri és bírja a magasabb fokozatokat. Kormány példás, fékek szintén, pedálrend rendben. Amúgy tényleg minden rendben. Aki ilyen szinten nem mond jót egy autóról az járjon Ladával. 100-100-ig még a hangja is szuper, aztán sem hangos, de előjönnek a zajok. Vmi cicereg néha de nem jöttem rá honnan. Volt egy köröm ami 12:30kor indult és 20:00kor ért véget. A 30%-a autópálya a többi országút. 5 megállás kb 600 km és nem voltam kicsit sem fáradt. Jó vezetni. Megy is ha nyomod neki, de inkább krúzolni jó vele. 4500 km alatt 7,5 az átlag. Ennek a 40%a város a többi 50-50%ban országút, pálya. Betartom az előírtakat (plusz 10% :) ). Akinek nem elég a 120LE azt nem értem. MEgyek 90-el egy átlag úton, pl 4-es, 6.ban megnyomom a gázt és hopp, már meg is előztük. Nem kell több. Autópályán 150nél még erőteljesen húz. 194ig mentem vele. Miről beszélünk?!? Bőven sok. 7en is elfértünk felnőttek. Nem volt panasz. Páramentesítés is jó, hifi is jó. Ajánlom.
Folyt köv.
- még semmi