Autók » Opel » Calibra (1990-1997)

Calibra 4x4 turbo

Iszonyatos fenevad

Az autót 2002-ben vásároltam.A második tulaja vagyok még ma is.Az autót rendkivül jó állapotban vettem ,kivéve az ösztöművet ami még éppen müködött amikor elhoztam és kilóméterről kilométerre megszünt a hátso hajtás.A jav 50 000 ft-ből meg volt az elrettentő 200-300 ezres hiedelemmel ellentétben.A féltengelyek is csak ezért mentek idő előtt tönkre.A kötelező dolgokon kivűl 1-2 apróság amit ki kellett cserélni rajta.mind összesen a 3 év alatt ez max kb.100-150e ft
A fenntartásról annyit ,hogy ha a megfelelő emberhez kerül a vas akkor örök darab.Azt tudni kell hogy sok ember nem ért hozzá és csak használja.A nemtörödés eredménye ,hogy az uj gazdi a gatyáját is ráfizeti a közel jó állapotért és belefárad,majd elitéli! Nem szabad! Az tény hogy sokba van ,de megéri!Nem szabad elhanyagolni! Ez a titka.
Aki teheti szerezzen egy jo darabot magának,ami nehéz lesz!!! Sajnos!
Nagyon jó tuningalap a 310 Le-t simán elbirja! 4.5 alatt 100-on van kb plusz 650 ezerért!
Nem is olyan rég ültem egy 300 lovas caliban és olyan arcot vágtam mint amilyet a calim megvásárlásakor az elsö padlogáznál!Nem hittem hogy plusz 100LE ekkorát odadob a verdának.Leirhatatlan!!!Jo calibrázást mindenkinek!

- -alapjárati motorhoz vezető cső elrepedt 0ft

Fenntartási költség (8) Évjárat 1993
Teljesítmény (10) Km vásárláskor 152000
Előző autója? Következő autója? subaru impreza 2.5 sti
Verdikt (7.1/10)

Opel Calibra 1990 (1990 - 1996)