Megbízható útitárs
2004 augusztusában vettem át az autót, ami akkor nagyon tetszett, kényelmesnek találtam, habár a biztonsági felszereléseket hiányoltam bel?le. A kezdeti apró hibákat kijavították, de az els? ajtók környékén a beázásokkal nem tudtak sokáig mit kezdeni, ha jól emlékszem akkor 5 alaklommal próbálkoztak, mire rájöttek mi is a teend?. A szigetel? fólia nem kifelé hanem befelé vezette a vizet.
Azt hiszem az átlagosnál jóval többet hajtottam, de motorikusan kifejezetten megbizhatónak fogyastása pedig pénztárcabarátnak bizonyult. 1.5-ös létére 190 km/órát vidáman tudja tartani, de akkor a fogyasztása már a 12 litert is eléri, sajnos.
Bátran ajánlom az autót mindenkinek, aki jó középkategóriára vágyik és hosszú távon gondolkodik, megbízható jó autó -20 fokban is azonnal indul és hamar alakalmazkodik az időjárási körülményekhez.
Ismét meg kellett győződni hogy japán autót szervizelni nem olcsó. Szélvédőcseréért 110ezer elég sok nem?
- -0 km-nél belső világítótest komplett csere
- -váltókar gomb csere, mert szörnyen berezonált
- -fűtésgomb csere, mert nem lehetett elfordítani
- -állandósuló beázás a jobb és bal első ajtóknál a hangszórók alatt 5. alkalommal tudták csak megjavítani
- -rozsdásodik a hátsó ajtó, az üveg környékén, garanciálisan lefényezték az egész hátsó ajtót
- -fékbetét és féktárcsa csere 75ezer km-nél
Summit Autó Rt. Bp. Máriássy út