Aranyos Púpos, örülök, hogy túladtam rajta.
Nem tudom mennyit és milyen módon futott az autó korábban, ezért nem tartom különlegesnek a kuplung hibáját. Viszont ha márkaszervizben kellene javíttatni az nagyon borsos.
Az autó nagyon megbízható, kényelmes /ballonosabb gumikat raktam rá!!!!!/, szerintem elég rugalmas. Hátra nehezen lehet kilátni, de megszokható illetve a tolatóradar segít. A bőrülést nem szeretem, nagyon izzasztó.
Mindez az öröm nagyon hamar elmúlt, rájöttem, hogy elhamarkodottan ítéltem.
Csak azoknak ajánlom a mercedest /szándékosan kis betűvel/ akinek nagyon-nagyon sok kidobni való pénze van. Én személy szerint megutáltam egy életre.
- Kuplung szerkezet, tárcsa és csapágy csere. Utángyártottba baráti áron 70e Ft. Később jöttek sorban a problémák: hosszbordás szíj+görgők+generátor kb. 40e Ft, Egy porlasztó meglazult, kompresszió probléma kb. 30e ft, aztán gyorsan hengerfej repedés, összeszerelésnél + 1 szelepfedél /állítólag össze kell törni a szétszedésnél/+ 2 db porlasztó /szintén a szétszedésnél mentek tönkre/. Ez a mutatvány bontott alkatrészekből + munkadíj 400e Ft!!!! Ez csapta ki a biztosítékot. Nagyon vigyáztam az autóra és ezzel hálálta meg. Lehet, hogy szerelési problémák is voltak???
A legmegbízhatóbb akit ismerek Nyírpazonyban!
Márkaszervizben dolgozó szerelő Nyíregyházán. Ez egy igazi szívlövés volt. A javítási költség mindig jóval magasabb lett, előre soha nem tájékoztatott, a határidő NEMbetartását inkább nem is minősítem. Óvakodjatok!!!!!!!
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 2001 |
Megbízhatóság | (1) | Vezetett km | 20000 |