Akiben soha sem csalódtam
2004-ben karácsonykor vásároltam a 626-ot legnagyobb örömömre. Csak jókat tudok róla mondani, szép, megbízható, és relatíve még dinamikus is. A relativ szót csak azért használom, mert csak 116 Le, de ehhez képest meghazudtolóan jól "szedi a talpát"-ha kell. Folyamatos 170-180Km/h autópálya tempót utazóként viszi, és még vészesen szomjassá, sem válik tőle, megelégszik kb. úgy 9 literrel. Valószínüleg ez annak tudható be, hogy a főtengely ilyenkor 4500 körül forog, és ez egy benzíneshez mérten szerintem egész jó! Nyugott tempónál, ami úgy 120-130Km/h körül van nálam, ennél lasaban szinte képtelenség vele autózni-ezt annak a számlájára írom, hogy nem érezni benne a sebességet-7-7,5 literrel megelégszik folyamatos klíma használat mellett. Amit talán nem szeret az a városi furikázás, ami az évszaktól függően 8,5-10 liter között mozog.
- "Sajna", de ilyennel nem találkoztam
Mazda Quadrota Szombathely
Mivel a márkaszervízek túl drágák, ezért a szerelő kollégám szervizelte-szervizeli megbízhatóan-gyorsan, és legföképpen jutányosan!
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1993 |
Előző autója? | Mazda 323 | Következő autója? | Mazda 626 ujabb v. 6-os pénz kérdése |
Verdikt | (8.3/10) |