Csodálatos autó eleganciával
Angliában élek immáron 3 és fél éve. Itt találtam rá igazából a Jaguár márkára. Nekem az S-type formája tetszett a legjobban igy ezekből próbáltam vadászni. 4 literes V8-ast kerestem de tavaly nyáron ráakadtam egy 3 literes 19.500 (kb.30.000 km) mérföldet futott nagyon megkimélt 2001-es évjáratú darabra.
Kereskedésben meglátni és megszeretni egy pillanat müve volt. Jeleztem vásárlási szándékomat- a teljes vételár hitel- és másnap már hozhattam is el az autót.
Ettől a pillanattól össze vagyunk nőve. Imádom a kényelmét, csendességét, rugalmasságát. Az olaj, olajszürő, levegőszürő cseréken kivül csak ablaktörlő gumit cseréltem rajta, ami érthető az angol használatban. 70.000km-nél lecseréltem a négy gumit.
Munkábajárásra használom - napi 50 km - igy az átlagfogyasztásom kb 11 liter/100 km.
Az elmúlt egy év alatt háromszor jártam meg vele a Liverpool-Kecskemét-Liverpool távolságot és imádok vele hazautazni. Ilyenkor az átlagfogyasztásom 9,4 L/100 km. Kissé fura otthon a jobbkormányossal közlekedni de igen sokan megnéznek vele.
- ablaktörlő gumi csere
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2001 |