Szépséges vadmalacom
Leírás:Leírhatatlan!!!
Hol is kezdjem??A világ legjobb és leggyönyörűbb kocsija!A tolatólámpába meg egyenesen szerelmes vagyok!!Elötte sima KÁ-m volt,de ha szembe jön velem 1,már kiráz tőle a hideg!Azért egy kétéves és egy tízéves kocsi amúgy sem összehasonlítható!
Imádom,hogy fekete,a ködlámpáit,hogy megy mint a mérgezett egér,a felnikre pedig egyenlőre nem találok szavakat...(csak annyit,hogy többe kerül,mint bátyám s40esére,úgyhogy csak óvatosan!!)
Amióta megvan,egy rettegés az életem,hogy vmi baja lesz(rányitják az ajtót,megpatkázom,elveri a jég,belecsap a villám:)))
A belseje nem is hasonlít a "kistesóhoz".Gyönyörű!!
Viszont ez nem eszik...ez zabál!!Úgyhogy aki állandóan a pénzét számolgatja és nem érti meg,hogy egy autó nem pénzügyi befektetés,az inkább vegyen vmi mást!
Kellemes vezetni,végre nincs erőlködés,simán,elegánsan előzhetek vele.
Imádom,hogy mindenki megbámulja!sokan meg is lepődnek,hogy kiscsaj vezeti:)Mert,ugye,hivatalosan is "fiúKa".Az biztos,hogy nem sok ilyen rohangál az utcákon.(Szerény számolgatásaim szerint is max 20 van az országban,még annyi sem)
Ki van ez találva!Ha 1szer vki beül,többé nem akar kiszálni...és nem érdekli,hogy persze ennek az autónak is(mint bmelyiknek)vannak hátrányai.De ha felmorran a motor,én mindent elnézek az édesemnek:):)Hozzáteszem egyedül a fogyasztása róható fel neki!!Amúgy az autó hibátlan!A váltója egy álom!Hihetetlen,hogy manapság még gyártanak ilyet!Megjegyzem én viszketek a mai autóktól,a szerkezetüktől,egyformaságuktól és a váltójuktól!De ő egészen más!Tökéletes!Örülök,hogy nem Pumát vettem,ami a nagy álmom volt,de legalább a váltóról mindig eszembe jut majd:)
Ja,igen...a váltógomb...nyáron még nincs tapasztalatom,de hidegben ajánlott a bőrkesztyű,mert az élmény csupasz kézzel borzongató lehet!!
Lehet,hogy az értékelésem elfogult,de akinek ilyen van,vagy valaha vezette,az tudja,hogy miről beszélek!
- Eddig semmi!(Még jó)
Ford-Nexus
Veszprém
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | KA 1.3 | Következő autója? | C30-de ezt is megtartom,egy vagyont érő veterán lesz! |
Verdikt | (7.7/10) |