Autók » Ford » Focus (2004-2011)

Focus 1,6 Trend Turnier

Szeretett Fókánk

2012ben cseréltem le a 307SW 2,0HDI erre az autóra és vissza gondolva kicsit sem bántam meg.
Az autó kényelemben igaz nem tudta hozni a 307-t de negyed annyit kellett rá költeni mint a PUG-ra ami már önmagában öröm volt.
Az autó Trend felszereltségű volt sajnos nem sok minden volt benne,de ezeken alakítottam így elég sok gyári extrát tettem bele utólag,ilyen volt a könyöklő+ghia üléssor+ambient világítás+sport futómű+sony nagy zene. Nagyon sok mindent tudnék róla írni de regényt nem szeretnék,ezeket akik olvassák köztük jómagam is azért nézik mert ilyen autó vásárlásán gondolkoznak........ezeknek az embereknek csak annyit tudok mondani hogy egy igazán szerethető autó amire + költségük nem lesz hacsak mint ahogy én is kicsit felszeretnék dobni,csinosítani szeretnék az autójukat. Egy hihetetlen jó és megbízható autó. Nekem a 101Le-s motor volt benne és elég volt a hétköznapi életben,csomagtartója is megfelelő,bár sokat segített rajta hogy kombi. Gyorsulása,rugalmassága rendben volt nyilván 3fő+csomagok+klíma így már a többlet súlyt érezte. Fogyasztása nekem városban 8,5-11liter között mozgott attól függ mennyi rövid táv volt benne illetve dugó,autóúton 5-6liter,autópályán 140-nél 8liter. 12ekm-ként vittem olaj cserékre amit meg is hálált,bár 2x sajnos ott hagyott a gondban;Első esett mikor elszakadta generátor szíja,Másodiknál a biztosíték táblán az AC csokija égett össze. Apró dolgok ezek bár akkor bosszantóak voltak. Nagyon szerettük a kocsit,sőt fiam meg is könnyezte mikor eladtuk.......de érkezett az új autó.

- csak a kötelező és kopó dolgok

Saját magam

Fordos szerelő ismerős