Szerelem első látásra, hát még ha beleülsz!!!
Aki ilyen kocsit vesz az ne számítson arra, hogy majd szépen lassan járkál vele a-ból b-be. Kb. 10-perc amit kibírsz normál tempóban de akkor is már azon gondolkodsz, hogy vajon miért megyek Én ilyen tempóban. Az élvezet amit ad nem összehasonlítható más autókkal. Ültem már sti-ben evo IX-ben stb. de ez az első kerék hajtás és brutál erő hozzá, az élvezetek netovábbja. A fék a porsche-től származik a futómű quaife nyomatékvezérlős a váltó hihetetlen akárcsak az ülések és a kormány pontossága. Egyszerűen tökéletes a kocsi. A futómű még talán durvább mint maga az, hogy 5,9 alatt kilő 100-ra a kocsi mert 160-as tempóval mikor bemész egy olyan kanyarba amit más kocsival 90-el teszel meg és érzed, hogy ha gázt adsz még bele is húz a kanyarba akkor nem is tudom , hogyan írhatnám le ezt az élményt. A határokat magad szabhatod meg. A focus st-ben nem ültem még de már lenyomtam egyet hegyek között. Az is igaz , hogy az enyém már 250le és tavasszal kb 280le-lesz de ez nem annyira számít mint a futómű meg a fék, mert erről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Az összkerék meg tehet egy szivességet. Persze hozzátartozik, hogy télen nem használom és ha tehetem Pestre sem megyek vele mert szétráz és télen pedig nem lehet vele közlekedni.
Szóval ha a határaidra vagy kíváncsi és tudsz mit kezdeni azzal, hogy egy gázadásnál ki akarja szakítani a kezedből a kormányt a kocsi és mindezt az ésszerűség határain belül műveled nem pedig az "akkor is Én vagyok a gyorsabb" idióta módon nyomod a gázt lásd diszkóbaleset akkor ezt a kocsit neked találták ki. Vagy legalábbis ki kell valahogyan próbálnotok mert ennél jobb nincs. Lehet , hogy gyorsabb van de jobb élményt ennél nemtudom mi nyújthat. Mert valljuk be 600le-vel mondjuk nemsokáig él az ember hacsak nem mutogatás céljából vásárolja a kocsiját de itt most ilyenekről szó sincs. Egyszóval ez maga a királyság. És a kérdésre ,hogy mi lesz a következő kocsim itt is nyomatékosan válaszolok, NEM AKAROK MÁST. Ha lesz is az valami terepjáró lesz és ezt nem adom el soha, mert nemtudnék tőle megválni semmiért.!!
- A vízpumpát és a hűtőt cseréltem rajta. A vízpumpa tipikus Focus problem a hűtőt meg azért mert nem volt eredeti. Kifogástalan a kocsi.Hihetetlen
Bartos Jánoshoz Nógrádkövesdre. A LEGJOBB szerelőm. Sokáig kutattam míg rátaláltam. DE MEGÉRTE!!!!!!!!!!
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2002 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 20000 |
Előző autója? | toledo | Következő autója? | Nem akarok másikat! Ezt megtartom |
Verdikt | (7.7/10) |