Megbízható harcostárs
Céges autó, de olyan mintha a sajátom lenne. Trend felszereltség, meg egy-két apróság, digit klíma, esp, végülis minden van benne, ami egy biztonságos, kényelmes utazáshoz kell.
Nem tudok semmi rosszat írni róla, a hibákat leírtam, ezzel a futásteljesítménnyel ez szerintem semmi. Nagyon megszerettem, mindig számíthatok rá, körbeutaztam már vele a fél világot, sokszor igen feszített tempóban. És ami a legmegdöbbentőbb, olyan mintha új lenne, jó mondjuk a kormány már kopott, a pedálok is, de az úttartása olyan mint rég, nem kopog, nem zörög semmi, fekszi az utat is, hajszálpontos a kormány. Reggelente már egy kicsit füstöl, de nem csodálom, de még mindig pöccre indul, az önindítót még nem sokat hallottam tekerni. A motor nem egy versenyautóból van, de még nem volt kevés soha. A hátsó sorban kicsit szerintem kevés a hely, de a csomagtartó nagyon jól eltalált, jól pakolható. Megpakolva (kb. 300 kg) sem nagyon érezni változást a menetteljesítményeken. A kárpiton könnyen meglátszik a szennyeződés. Az izzókat viszont téli időben rendesen fogyassza, több focus is van a cégünknél, ez mindegyikre igaz. De nagyon nagyon megbízható, ez a legjobb tulajdonsága, mindenki ledöbben amikor szóba kerül, hogy mennyit futott és szinte hiba nélkül. Eltalálták Fordéknál az enyémet, biztos jó kedvükben rakták össze, hálás köszönet a sok stresszmentes kilométerért.
- 70000km EGR szelep - 200000km első lengéscsillapító - 260000km gázolajszűrő - 304000km EGR szelep
A márkaszervizek nem túl jól végzik a dolgukat, az olajat kicserélik (talán), de ha hibát kell keresni, akkor bajban vannak.
undefined
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2007 |