Autók » Ford » Focus (2004-2011)

Focus 2.0 TDCI

Maximalitás

Annyi hozzászólás,pozitív és negatív kritika után gondoltam én is kezembe veszem a klaviatúrát, és írok nektek talán hasznos ill. nem hasznos dolgot, majd eldöntitek melyik a kettő közül! Sajnálattal olvastam olyan hozzászólásokat melyek közben nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek! Érdekesnek tartom, hogy a vélemények nagy része akkor íródik mikor a gazdája még csak esélyt sem hagyott az autónak, hogy megmutassa mire is képes néhány ezer kilométer után.
Én az autómat 2006 január 2-án vettem át Kecskeméten a Ford Hovány kft- nél, Spang Gábor értékesítőtöl. Az első megtett kilométerek után megfogadtam, hogy ezentúl csak is kizárólag Fordot veszek. A mai napig az autó kitűnően működik, minden ott helyezkedik el benne, ahol annak lennie kell! Kényelmes hosszútávon ,és rövidtávon egyaránt! Műszaki problémám még nem volt(de ha az előző Focusom veszem alapul, és a maga 250.000km-ét hiba nélkül,nem is lesz!). A motor az valami eszméletlen. Hihetetlen, hogy milyen erőt ad át az aszfaltra, nem volt még olyan aki legyorsult volna! A váltó nagyon precíz, rövid utakon, és pontosan "jár". A vezetés tényleg élményt nyújt és nem kínlódást. A fogyasztásával az első egy.két ezer kilométerig nem voltam megelégedve, de minnél többet mentem annál kevesebb lett, most átlagba hat literrel járok! A futóműről pedig sokat nem írhatok hiszen, arra szerintem senki nem panaszkodott még. Egyedül a hátsó szélvédővel nem vagyok száz-százalékig megelégedve,mert kicsit nehezen látok ki belőlle.
A cég szervíszolgáltatása nagyon tetszett, még vártam az autóra monitoron néztem mi történik a sajátommal, szervíz végeztével lemosták, gyorsak precízek voltak, és emelett nem hagytam ott a havi fizetésem se. Maga az értékesítő készséges volt, minden kérdésemre megkaptam a választ, amiben lehetett segített, mai napig ha hívom rendelkezésemre áll, nem volt az az érzésem, hogy itt valamit nagyon el akarnak nekem adni, és ha ez megtörtént elfelejtenek, mint egy náthát.
Összeségében egy nagyon jó autót kaptam a pénzemért, és a kiszolgálás is olyan volt amilyennek lenni kell. Biztos vagyok benne, hogy a következő autóm is Focus lesz, és ugyanennél a cégnél vásárlom!

- Este a ház előtt leengedtek egy kerekem, ezúton üzenem a kedves elkövetőnek, : jó poén volt!

Ford Hovány kft Kecskemét

Fenntartási költség (9) Évjárat 2006