Luxustrakor
Király. Pont olyan mint amilyet megálmodtam. Mondjuk álmomban a lábamnak egy kicsit nagyobb hely volt a gázpedálnál, nem akadt bele mindig a fékbe, ugyanakkor nem szólt ilyen jól a Sony hifi, azaz ki van egyenlítve. Ráadásul sikerült egy gyönyör? téglavörös színt kiválasztani világos kárpittal, komolyan mondom látom hogy vannak emberek akik megállnak mellette az utcán és megnézik. Mintha egy Rolls Royce lenne. Már alig várom hogy nyár legyen és kihúzott napfénytet?vel lehessen autózni. Na de akkor objektíven: Ezekben a fagyos id?kben is 6,5 liter körül fogyaszt, pedig rövid utakat megyek a Pesti dugókban (ezért még a traktorhangot is szívesen hallgatom). Autópályán eddig keveset mentünk, 130-nál többet nem nagyon mentem mivel bejáratós, de ott nagyon kellemes. Nem vezetek sportosan, így nem tudok olyan szépeket írni, hogy a csodafutóm?vel hogy lehet kanyarodni, de az tény hogy kényelmes. Visszatérve a szubjektív dolgokhoz, engem leny?göznek az ilyen apróságok mint pl. az hogy ha egy kicsit megnyomom az indexkapcsolót, de nem kattintom át, akkor 3-at villan az index, aztán elhallgat. Sávváltáshoz ideális, amikor ugye keveset teker az ember a kormányon és magától egyébként nem húzna vissza. Mindent összevetve eddig nagyon szeretem. Ha akarnék tudnék apró "hibákat" sorolni, de nem akarok, mert telhetetlennek érezném magam. Túl jó ez már így is.
- Még semmi.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2005 |